Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Loše misli, a nema opravdanje za to.
Opet misli pogrešno.
Upravo se ofarbala. :)
Pogrešno me je shvatio. :P
Neshvaćena. :)
Dobar čovek i još bolji muž :)
Dobro devojče, a čujem i još bolja žena.
Zao. I dalje. Nema nameru da se menja.
Zla, i nema nameru da popusti.
Nece se menja pa Bog!
Neće da popusti, pa da joj đavo preti! (Meni malo dosadilo ovo zlo.)
U pravu je. (Ne znam kako je ni pocelo.)
Nemilosrdna. ( Ti si započela nakon što sam usrao sa neuspešnim trolom.)
Iskren, sto je cudno jer je lazov. ( Nemam pojma kad je to bilo) :D
Otkrila moju tajnu da sam doktorirao laganje, i to kod političara! (Pre mesec dana, ako ne i više.)
Ne zna da laze, pored doktorata. (hmm, sad me teras da listam temu)
Nije primetila da sam je lagao za doktorat, pala na mom ispitu. ( Listaj slobodn, idem ja da spavam, laku noć.)
I dalje laze. I misli da ja ne kapiram. (Ajd, ne mogu da listam, nije ni bitno) Papa :)
Utekla. Vrnula stari avatar. Misli da je kul. Hipster. Govori stvari tipa: princeza, dečače, papa...Živi na na nadmorskim visinama od 0 do 500m, i izuzetno se teško nalazi. Ponekad se mršti i izgleda k'o veštica. :)
Jako,jako fin dečak.:D