Šta mislite o osobi iznad sebe (7)

1. Loše misli, a nema opravdanje za to.

2. Opet misli pogrešno.

3. Upravo se ofarbala. :)

4. Pogrešno me je shvatio. :P

5. Dobar čovek i još bolji muž :)

6. Dobro devojče, a čujem i još bolja žena.

7. Zao. I dalje. Nema nameru da se menja.

8. Zla, i nema nameru da popusti.

9. Nece se menja pa Bog!

10. Neće da popusti, pa da joj đavo preti! (Meni malo dosadilo ovo zlo.)

11. U pravu je. (Ne znam kako je ni pocelo.)

12. Nemilosrdna. ( Ti si započela nakon što sam usrao sa neuspešnim trolom.)

13. Iskren, sto je cudno jer je lazov. ( Nemam pojma kad je to bilo) :D

14. Otkrila moju tajnu da sam doktorirao laganje, i to kod političara! (Pre mesec dana, ako ne i više.)

15. Ne zna da laze, pored doktorata. (hmm, sad me teras da listam temu)

16. Nije primetila da sam je lagao za doktorat, pala na mom ispitu. ( Listaj slobodn, idem ja da spavam, laku noć.)

17. I dalje laze. I misli da ja ne kapiram. (Ajd, ne mogu da listam, nije ni bitno) Papa :)

18. Utekla. Vrnula stari avatar. Misli da je kul. Hipster. Govori stvari tipa: princeza, dečače, papa...Živi na na nadmorskim visinama od 0 do 500m, i izuzetno se teško nalazi. Ponekad se mršti i izgleda k'o veštica. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.