Banovan/a si (22)

1. Banovana si jer mi je drago što to čujem (doduše, dece nikad dosta) ;-)))))))))))

2. Banovan si jer su deca naše najveće blago! :)

3. Banovana si jer nam minus na računu najbolje svedoči o tome ;-)))))

Nešto sam na tu temu pisao Muškatli svojevremeno.

4. Banovan si jer mi je fascinantno da si pomenuo Muškatlu! ;))))

5. Banovana si jer meni Muškatla jako fali. :/

6. Banovana si jer dobro došla u klub :-((

7. Banovani ste ako umete da čuvate tajnu, jer meni muskatla ne nedostaje, bilo mi je nje isuviše! ;)))))

8. Banovana si jer si se razotkrila, a ne sećaš se ovoga za bogatstvo?????????

Cccc ;-)))))))))))))

9. Banovan si, jer ništa nije slučajno, a naravno da se sećam! :)))))

10. Banovana si zbog lepih uspomena ;-)))))

11. Banovan si iz istog razloga. ;-)))))

12. Banovana si jer sam po stilu definisanja jednostavno morao da te prepoznam...

13. Banovan si jer mi je jako drago zbog toga! :)

14. Banovana si jer sam ostao bez teksta (što je raritet) ;-)))

15. Banovani ste oboje za Dogovo ćutanje (raritet) :) i moju euforiju (što nije raritet, al' ajd')!
    I za živeli! :D

16. Banovana si što nije pala kiša. :)))))

17. Banovana si što je zato pad'o sneg jutros! ;)

18. Banovana si jer posnežila nisam, kao ni pokisla, tako da ne znam... :)

19. Banovana si jer sam morala sa sinom da radim analizu epske mitološke narodne pesme, koju ni ja ne razumem, a kamoli on! :/

20. Banovana si jer ste vreme proveli u druženju. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.