Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si dok ne odeš.
Banovan si jer danas nikako da odem.
banujem te s tolikim merakom , da nakon ovoga idem na pivu da proslavim.
Banovan si da popiješ jedno za mene ;-))))
banovan si jer ću da se napijem od dva :-)))
Banovan si jer se napiješ na keca.
banovan si jer je kod nas poskupila piva a pojeftinile plate pa se napijem kad dođe maštanje pred spavanje
Banovan si, jer sam lepo spavala.
Banovana si jer neki od nas mogu samo da ti zavide.
Banovan si, jer to može preko noći da se promeni! :)
Banovana si jer ne mogu da dobijem telefonom neke indijance iz banke, a treba da im promenim fakturu.
Banovan si, jer možda zoveš na pogrešan broj. :)
Banovana si jer se pitam zašto pogrešan broj nije nikada zauzet?
EDIT: Dobio ih, i završio ;-))))
Banovan si, jer je dosta nervoze za danas! :)
Banovana si jer sam pronašao terapiju na Vuki (opet).
Banovan si, jer se slažem sa tobom da je ovo dobro mesto za psihoterapiju. :)
banovana si jer ko je spomenuo psihu :-))??
Banovan si, zbog zdravog duha u zdravom telu! ;)
banovana si zbog Doma zdravlja u neposrednoj blizini odakle izlaze fantomske sestre :-)))
Banovan si jer sam iz celog prethodnog posta zapamtio samo sestre.