Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Банована си јер код мене срећа нема никакву улогу. :)
Banovan si jer si opasan igrač :)
Банована си јер си спора. :)
Banovan si jer sam,poučena iskustvom,malo usporila. :)
Банована си јер сам ја на 10 места одједном и опет сам бржи од тебе. :)
Banovan si jer nisi nikak'i Lala! :)
Банована си због увреде. :)
Banovan si jer na temi "Banat" imaš ponuđene šnenokle ;)
Банована си јер ја не посећујем ту тему и морам да идем. :)
Banovan si za pozdrav! :)
Banovana si dok se golmanu ukazuje pomoć.
Banovan si jer i ja slušam "milozvuke" utakmice!
Banovana si jer (ti) nije lako sa muškarcima.
Banovan si jer misliš da nije lako sa muškarcima.
Banovan si jer je RD itekako u pravu!
Banovana si jer sam se oraspoložio.
Banovan si jer se ja nisam oraspoložila,jer utakmici nikad kraja-ni konca,kao Mahabharataaaaaaaa!!!
Banovana si jer ne pratim fudbal ;-))))))
Banovan si jer nemo' da mi staješ na muku :P
(K'o što ni ja ne "pratim" Vukajliju) :))
Banovana si do sutra (nadam se).