Banovan/a si (22)

1. Banovana si jer me boli uvo (bukvalno).

2. Banovan si, :* da prođe!

3. Banovana si jer me je odmah prošlo ;-))))))))))))))))))))))))))

4. Banovan si da te nikad ništa ne zaboli (a Jackin lek uzimaj kao preventivu, po potrebi) :))

5. Banovana si, jer iako hvala na lepim željama, eto kote 41 ;-))))))

6. Banovan si jer samo kukaš na te godine, toliko da osećam da se ni ne vide! :P :)

7. Banovana si jer si donekle u pravu ;-)))))))))

8. Banovan si onda ispočetka! :))

9. Banovan si Dože, jer si mlađi od mene i nemaš pravo na žalbu! :)
    Jaco, banujem te jer si jaaaaako strpljiva sus ovaj Tigar! :)

10. Banovana si jer ovoliko strpljenja (nevezano za RDa :) ) ne bih nikom poželela... ;)

11. Banovana si jer samo možeš da budeš ponosna na sebe :)

12. Banovana si jer je i to nešto. :)

13. Banovana si jer je to supervažno! :) I banovana si jer sad idem na knjav, punog stomaka i sa osmehom, jer je počeo viiikennndddd (tralalalalaaaaa) :D

14. Banovana si za lep odmor! :)))

15. Banovana si jer su najavili vetrovito vreme za sutra.

16. Banovana si jer kad god pročitam tvoj nick, osetim krivicu što ne sređujem stan! :))

17. Banovana si, jer mi lom ne smeta, sve dok ne ne iznerviram i ne zasucem rukave! :))

18. Banovana si jer meni već duže vreme lom ne smeta, pa se brinem ! :))

19. Banovana si, jer mi je veći lom u glavi, mene to brine! :P

20. Banovana si...još se traži razlog.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.