Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Ne drzi me mesto.

Koja je tvoja najbolja osobina?

2. Istrajnost, zelja za stalnim napredkom, hladnokrvnost u panicnim situacijama...

Kad bi ti se ukazala prilika, da bi otisao/la da zivis negde u inostranstvu?

3. Uvek posmatram stvari i iz drugog ugla.

Veruješ li u slučajnosti?

4. Uglavnom ne.

Kad bi ti se ukazala prilika, da bi otisao/la da zivis negde u inostranstvu?

5. Bila i vratila se posle 5 godina. Opet bih.

Gde bi mogao-la da živiš bez problema?

6. Na Kubi.

Da li zivis sa roditeljima?

7. Da.

Idealno vreme za decu?

8. Pre tridesete.

Usvojiti dete?

9. Bolje moju majku da si to pitala, ona zeli kad Filipa i mene otera. :) Ja ne bih, ako imam svoju.

Verujes u vecnu ljubav?

10. Ne znam.

Da li bi imao/la dete van braka?

11. Ako mislis da imam dete sa nekom nebitnom devojkom, ne. Ako mislis na dete sa devojkom, sa kojom planiram da budem, da. A ako mislis na dete sa zenom, posle razvoda, onda nemam bas mnogo izbora. :D

Vestacka oplodnja, zbog nemogucnosti muza?

12. Ne po svaku cenu.

Jesi li išao u obdanište?

13. Jesam.

Da li bi spavao sa udatom zenom/ozenjenim muskarcem?

14. Pa ako je oženjen nije zarazan :)))

Koliko puta godišnje se prehladiš?

15. Jednom, mozda dvaput.

Da li mislis da je detinjstvo na selu lepse od onoga na gradu?

16. Ne verujem. Ako imaš dobro društvo, svako detinjstvo je lepo, jedino su možda deca na selu malo slobodnija što se tiče onih gradskih zabrana, tipa:"nemoj da se isprljaš, pazi pašćeš, pazi kako prelaziš ulicu..." Ja sam se podjednako dobro zabavljala i u parkiću preko puta zgrade i kod bake na selu.

Šta su izgubila, a šta dobila deca koja nisu išla u obdanište, već su ih čuvali baba i deda?

17. Izgubila dobar start socijalnog zivota, a dobila TV, udobniji krevet i jaku vezu sa grend roditeljima.

Sta mislis o poklanjanju skupih stvari partneru/partnerki?

18. Najskuplja stvar koju sam ja poklonila svom dragom je telefon od dvestotinak evra i to zato što sam tada imala para, inače ne razvrstavam poklone po ceni, neki jeftini mogu biti veoma vredni.

Kakvu zaštitu koristiš dok se sunčaš?

19. Sopstveni pigment i divan ten. ^^

Poslednji sex (kad se desio i na skali 1-10)?

20. Preksinoć, 7 i po.

Kada ti je rođendan?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.