sjedenje pred računarom na sto metara i maratonsko igranje video igara. Šalim se, nekada sam baš aktivno trenirao borilačke sportove, nekih 8 godina u totalu, ali onda sam took an faculty to the knee.
meščini Tina, mačka. izvršila samoubistvo mojom kevom sa devetog sprata. i inače, on a priča da se mačke uvijek dočekaju na noge; ova moja il je bila pokvarena, ili je legenda lažna
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ne jedem te stvari.
Kojim sportovima vladaš?
sjedenje pred računarom na sto metara i maratonsko igranje video igara. Šalim se, nekada sam baš aktivno trenirao borilačke sportove, nekih 8 godina u totalu, ali onda sam took an faculty to the knee.
koji ti je omiljeni moćni rendžer?
Onaj beli peder, jer je glavni baja a ima mač.
Koliko možeš pojesti ćevapa kad nisi gladan?
kako to misliš, kad nisam gladan? studiram, pa zato kažem. ali, šale bez, mogu jedno desetak kad nisam gladan, a kad sam gladan, e tad ne brojim.
jel koristiš yahoo mail?
Da. Britanski.
Javna ličnost koja ti izazviva gađenje ?
pa nemam baš takvih osoba. mislim, ne tangiraju me previše.
najbolji izum ikada po tebi?
WC šolja
Hoćeš se ženiti/udavati?
Više neću.Dovoljno je 2x.
U kojoj državi bi voleo da živiš?
Канада или Аустралија, евентуално Шведска.
Да ли знаш неки филм напамет, онако - цео ?
Dobar, Loš, Zao.
Ime prvog kućnog ljubimca ako si ga ikad imao?
meščini Tina, mačka. izvršila samoubistvo mojom kevom sa devetog sprata. i inače, on a priča da se mačke uvijek dočekaju na noge; ova moja il je bila pokvarena, ili je legenda lažna
jel ideš u crkvu? ponestaje mi inspiracije...
О великим празницима и за славу, мало ме мрзи више да идем.
Колико можеш да задржиш дах под водом ?
možda nekih minut, u vr' glave.
Jesi planinario kad?
Не...
Пијеш ли јутарњу каву редовно?
Ne pijem nikakvu kafu.
Jel stavljena turšija?
hmm, čini mi se da jeste, nisam bio kući već mjesec dana. mada ne bi stara dočekala novembra da stavlja zimnicu.
koliko ti slojeva ima toalet papir?
Два...
Имаш ли брата?
Teško pitanje .
Koliko dece želiš da imaš -ili već imaš?
Manje od 3 vise od 2.
Sta radis kad vidis pauka?
ubijem mu koju muvu ili slično, da se ne zlopati momak čekanjem.
šta ima?