Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Два круга око стола...

Твоја најчешћа болест?

2. prokrestinacija i upala krajnika. mada sam ustanovio da imam jebenu disleksiju.

jesi vozio kad bicikl sa šipkom?

3. Јесам једном кад сам ишао иза неке добре пичке у минићу хехе.

Јеси некад згазио некога колима?

4. samo u gta i saints row.

jesi li kad bio zgažen kolima?

5. Pu pu pu, daleko bilo.

Da možeš da vratiš vreme i promeniš samo jednu stvar u životu, šta bi to bilo?

6. nešto što mi je manje više postalo opsesija, ali nikako ne mogu ovdje to da kažem

je l' slušaš pepperse ?

7. Slušao sam, sada dosta slabije. Džon je nezamenljiv.

Koji ti je najveći strah?

8. Od ludaka.

Koliko km si najduže pešačio?

9. Iz cuga oko 20, al posle nisam mogao da maknem 2 dana.

Najbolji album koji si čuo ove godine?

10. ako misliš da je izašao ove godine pa da sam ga čuo onda slabo nešto novo da sam uopšte čuo, pa bi jedan od boljih bio ovaj novi od peppersa.

a ako misliš na uopšte album, a da sam ga čuo ove godine onda svakako od martine bird the blue god

omiljeni pokemon?

11. Не готивим покемоне, ал' Чаризард ми је онако кул...

Омиљена друштвена игра?

12. jebačina udvoje. potencijalne partnerke na pvt. dosadilo mi da igram pasijans

neki ludi friz koji si sebi napravio/la?

13. Kad me jednom oljuštila frizerka.Mešavima tifusarke i užasa na dve noge. Nisam tela ja da napravim takav friz, ona odlučila mesto mene.

'Si nekad, bunovan/na , uradio/la nešto blentavo?
    (Pijandurenje i mamurluk se ne računaDu).

14. mislim da nisam. nastojim da budem prilično disciplinovan. odličan sam kvalitet za zeta, ako nekog zanima.

jesi li bio/bila nekada na pejntbolu?

15. Njah, jedino ako se računa mljackanje bojama od glave do pete tokom slikanja na studijama.

Veruješ u reinkarnaciju? (Neka emisija na TV-u, pa mi tako "došlo" pitanje).

16. sjebana je to stvar. ne vjerujem baš direktno u druge živote, ali mi se čini da bi moglo ovo isto da se ponavlja više puta sa različitim ishodima. možda i u paralelne univerzume. ko će ga znati

šta misliš kakav si u nekom čudnom drugom paralelnom univerzumu? kad smo već dotaknuli tu temu

17. Ne znam. Mislim da sam zlobno čeljade. Ne bi me čudilo da sam neki alkos koji muštra ljude oko sebe.
    A onoliko bih volela da sam drvo.

Gde izlaziš vikendom?

18. Subotom idem na fudbal u lomBa, tamo idem već nekih 3-meseca (skoro) svake subote.
    Nedeljom odem na bilijar ili na soni pa sa drugom pikam japance mada ponekad odemo i kod njega da ih igramo.
    Mada sam se pre 3 nedelje uvalio kod ortaka pa sam otišao sa njim kod njegove devojke, bilo lepe hrane i ljepa djevojka(ne njegova neko neka treća).

Da li ste pročitali makar deo od ovoga što sam gore napisao?

19. sve. ispoštovao

nekad pjevao u horu?

20. Da.
    Tvoj najludji provod?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.