Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nemam neki omiljeni, ali sam od ovih novijih "Lepa sela lepo gore" gledao više puta. A inače, nisam neki ljubitelj filmova.
Najviše volite čaj od...
...kamilice.
Društveni ste?
kao i bosanski turizam. planirao sam da nabavim sebi onaj znak: pazi ujedam.
ideš li negdje na zimovanje?
nema se para rodjače, ne cveta cveće ni u moje preduzeće!
Vi?
Ma kakvo zimovanje... Ne volim hladnocu ni na slici.
Da li planiras da se u ponoc pocastis casom nekog lepog alkohola? ;-)
Čuj počastim, će se odvalim!
Najdraži film odnosno onaj koji možete i 100x da gledate?
donnie darko. ima neki šmek, a i razvio sam posebno viđenje za radnju u filmu.
najdraža radio stanica?
Aj nek bude TDI ali nikako zbog šund muzike već zbog emisija poput Antidepresiva i kontra kviza(ovaj prvi je stvarno ka pravi antidepresiv nekoliko puta sam se baš žešće oraspoložio slušajući tu emisiju)
Isto pitanje
Радио Новости.
Каква ти је крвна слика?
Valjda loša
Ša planiraš da slušaš za doček?
Не славим дочек...
Да ли имаш некога у фамилији ко се бави политиком?
Ne.
Da li volis da bacas petarde?
Pre sam bacao petarde , stim što sam kao mali imao fobiju od istih.Ne znam zašto, valjda zbog toga što su tih godina non-stop na tv prikazivali slike raznetih šaka, opekotina itd.Kasnije sam počeo da ih bacam (nekako sam se oslobodio straha) i evo do pre par godina sam prestao jer su me smorile :)
De ste bili za doček?
kod ortaka, urnisali frižider. gledali grand šou i pali u nesvjest kad je saši matiću upalo nešto u oko pa nije vidio kuda ide
isto pitanje
Нигдје. Код куће. Не волим масовна окупљања...
Какво ауто возиш?
Trenutno ne vozim ništa ali sam vozio punta preko leta skoro svaki dan.
Grad ili selo?
i jedno i drugo ima svoje čari. kad već biram, najrađe bih izabrao neko osamu, livada pored jezera, okružena šumom, a da u blizini od sto kilometara nema nikog.
jesi išao kada na bandži džamp
E, nikad. Isla bih samo da mi zivot visi o koncu.
Da li smatras da je nepristojno kad neki muskarci sede u restoranu (pa makar bio i fast food) i jedu sa kacketom na glavi?
hm, pa nisam o tome razmišljao. smatram da kad ulaziš u zatvorenu prostoriju u kojoj borave ljudi treba da skidaš kapu, sem ako ne furaš neku furku, neki, da se izrazim tako, stejtmen, odnosno poruku hoćeš da pošalješ.
kokice vs. ormašice?
Кокице. Немам прилику да често једем ово друго...
Најјаче карте на покеру, ако си икада играо-ла?