Povrće: karfiol, brokoli, boranija, grašak, spanać, beli crni luk, pataradajz, kupus. Pečurke sve, mada nisu povrće.
Zašto ljudi kod toliko lepih namirnica jedu krompir i mesinu?
Е, одлично! Ако сам разумела, накупи се та маховина, и после се сама прими, размножи се ту где се стави. :) Имам у шуми маховине, мислим да ћу покушати, хвала на идеји! :)
Зато што је храна укусна? :)
Колико је ротквица идеално имати на столу за ручак?
Uzmeš mahovinu, onu lepu, plišanu, debelu i sočnu, opereš od zemlje koliko možeš; pomešaš sa tim sastojcima (jogurt ili pivo, malo šećera itd-piše ti u "receptu"), sve to izblendaš i dobiješ kremastu masu koju koristiš kao "boju" a odakle počne da raste zeleni grafit! Nedeljno poprskaš vodom i uživancija! :)
Hrana je bila - čorba od povrća! Ja nisam normalna, hahaha!
20 rotkvica minimum (za mene), al ja se ne računam, nisam normalna, ko što rekoh! :)
Oba volem, baš volem. U stvari sve čajeve ločem s radošću, ali npr. domaću nanu obožavam. Probala sam i one fensi Grejeve i Brekfeste,lepi su, ali domaće mi je srcu milo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Клеш!
Пистаћи или индијски орај?
Ako je mala kolicina - indijski orah, a ako je veca - pistaci.
Fejs ili tviter?
Fejs, tviter ni ne znam kako funkcioniše, tako da ni nalog nemam. A i nisam toliko pametna da pišem mudre tvitove. ;)
Voće ili povrće?
Воће
Ротквица или млади лук?
Povrće: karfiol, brokoli, boranija, grašak, spanać, beli crni luk, pataradajz, kupus. Pečurke sve, mada nisu povrće.
Zašto ljudi kod toliko lepih namirnica jedu krompir i mesinu?
Zato što ostaloj povrćnoj populaciji nisu dali šansu i svi su u pogrešnom stanju svesti da je zdrava ishrana skupa.
Šta mislite o moss-grafitima? Planiram da opraim jedan ovih dana.
https://www.google.rs/search?q=hand+painted+old+doors&client=firefox-a&hs=82m&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pqAsU_nbE6zQ4QTX6oAY&ved=0CCkQsAQ&biw=1280&bih=608#channel=sb&q=moss+graffiti&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&imgdii=_
Јел то права трава? :) Супер је, како се то прави? :)
To je mahovina, evo jednog linka:
http://www.ekokuce.com/vesti/zanimljivosti/uradi-sam-grafiti-od-mahovine
Zašto sam morala malopre da jedeeeem?
Е, одлично! Ако сам разумела, накупи се та маховина, и после се сама прими, размножи се ту где се стави. :) Имам у шуми маховине, мислим да ћу покушати, хвала на идеји! :)
Зато што је храна укусна? :)
Колико је ротквица идеално имати на столу за ручак?
Uzmeš mahovinu, onu lepu, plišanu, debelu i sočnu, opereš od zemlje koliko možeš; pomešaš sa tim sastojcima (jogurt ili pivo, malo šećera itd-piše ti u "receptu"), sve to izblendaš i dobiješ kremastu masu koju koristiš kao "boju" a odakle počne da raste zeleni grafit! Nedeljno poprskaš vodom i uživancija! :)
Hrana je bila - čorba od povrća! Ja nisam normalna, hahaha!
20 rotkvica minimum (za mene), al ja se ne računam, nisam normalna, ko što rekoh! :)
Koji je narodni lek najbolji protiv hrkanja?
Nespavanje :) Otkad sam prestao da spavam, ja uopšte više ne hrčem.
Koji je najbolji lek za spavanje?
Udžbenik istorije za 6. razred osnovne škole. A i privođenje pijanog druga kući, odlična kardio vežba! :)
Kafa sad ili ujutru (pitam za sebe)?
Ujutru, mani se bede kasno uveče.
Crni ili zeleni čaj?
Oba volem, baš volem. U stvari sve čajeve ločem s radošću, ali npr. domaću nanu obožavam. Probala sam i one fensi Grejeve i Brekfeste,lepi su, ali domaće mi je srcu milo.
Bosohod po travi ili pesku?
Verovala ili ne, po makadamu :)
Sandale ili patike?
Sandale, ili još bolje, bosa. :)
Sremuš oli mladi lukac?
Sremuš, dok ga ima.
Nemam pitanje, preskačem krug :)
Mladi lukac.
Sa cime jedes pljeskavicu?
Više ne jedem.
Ali do pre 4-5 godina, jesam, sa kupusom.
Koliko imaš trenutno love u novčaniku?
Deset dinara... U METALU! Ne znam da li da placem ili da se smejem, ali bice bolje. :D
Sta je po tvom misljenju tolerancija?