Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Клеш!

Пистаћи или индијски орај?

2. Ako je mala kolicina - indijski orah, a ako je veca - pistaci.

Fejs ili tviter?

3. Fejs, tviter ni ne znam kako funkcioniše, tako da ni nalog nemam. A i nisam toliko pametna da pišem mudre tvitove. ;)

Voće ili povrće?

4. Воће

Ротквица или млади лук?

5. Povrće: karfiol, brokoli, boranija, grašak, spanać, beli crni luk, pataradajz, kupus. Pečurke sve, mada nisu povrće.
    Zašto ljudi kod toliko lepih namirnica jedu krompir i mesinu?

6. Јел то права трава? :) Супер је, како се то прави? :)

7. To je mahovina, evo jednog linka:

http://www.ekokuce.com/vesti/zanimljivosti/uradi-sam-grafiti-od-mahovine

Zašto sam morala malopre da jedeeeem?

8. Е, одлично! Ако сам разумела, накупи се та маховина, и после се сама прими, размножи се ту где се стави. :) Имам у шуми маховине, мислим да ћу покушати, хвала на идеји! :)
    Зато што је храна укусна? :)

Колико је ротквица идеално имати на столу за ручак?

9. Uzmeš mahovinu, onu lepu, plišanu, debelu i sočnu, opereš od zemlje koliko možeš; pomešaš sa tim sastojcima (jogurt ili pivo, malo šećera itd-piše ti u "receptu"), sve to izblendaš i dobiješ kremastu masu koju koristiš kao "boju" a odakle počne da raste zeleni grafit! Nedeljno poprskaš vodom i uživancija! :)

Hrana je bila - čorba od povrća! Ja nisam normalna, hahaha!

20 rotkvica minimum (za mene), al ja se ne računam, nisam normalna, ko što rekoh! :)

Koji je narodni lek najbolji protiv hrkanja?

10. Nespavanje :) Otkad sam prestao da spavam, ja uopšte više ne hrčem.
    Koji je najbolji lek za spavanje?

11. Udžbenik istorije za 6. razred osnovne škole. A i privođenje pijanog druga kući, odlična kardio vežba! :)

Kafa sad ili ujutru (pitam za sebe)?

12. Ujutru, mani se bede kasno uveče.
    Crni ili zeleni čaj?

13. Oba volem, baš volem. U stvari sve čajeve ločem s radošću, ali npr. domaću nanu obožavam. Probala sam i one fensi Grejeve i Brekfeste,lepi su, ali domaće mi je srcu milo.

Bosohod po travi ili pesku?

14. Verovala ili ne, po makadamu :)
    Sandale ili patike?

15. Sandale, ili još bolje, bosa. :)

Sremuš oli mladi lukac?

16. Sremuš, dok ga ima.
    Nemam pitanje, preskačem krug :)

17. Mladi lukac.

Sa cime jedes pljeskavicu?

18. Više ne jedem.
    Ali do pre 4-5 godina, jesam, sa kupusom.

Koliko imaš trenutno love u novčaniku?

19. Deset dinara... U METALU! Ne znam da li da placem ili da se smejem, ali bice bolje. :D

Sta je po tvom misljenju tolerancija?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.