Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Nemati, a kad treba - onda imati.

Dildo ili vibrator?

2. Vibrirajući dildo.
    Strapon ili ručni?

3. Da primim, nijedan. Da koristim, mesnati, hnjo hnjo hnjo! :D

Iron Maiden ili Judas Priest ili Black Sabbath?

4. Pa, Mejdeni, Priest krešti baš mnogo, Sabbath mi je nekako mator i dosadan...
    Death ili thrash?

5. Pa posto moram da biram, trash, mada ni to ne volim mnogo. Najvise volim klasicni heavy metal i power metal.

2 hiljade da potrosis na koncert ili na dve gajbe piva i da kuci sluzas muziku uz isto?

6. Па увек концерт, ако је нешто што ваља. Ал за Напалм нисам хтео да дам 3000, дошло на дан и до 3500, много. Ал за Ману Чао сам дао. Ал попије се и пред концерт, знаш како је...
    Певање или мишљење?

7. Ko peva zlo ne misli, ko misli - nije mu do pevanja. Verujem da je tako bar u Srbiji.

Omiljeni metal vokal?

8. Maša Skrim iz Arkone: devojka radi i skrimove i grolove, a plus peva melodične narodne deonice. Harizmatična ličnost, obučena u vučje kože. Imam druga koji je poludeo kad je na koncertu uspeo da joj poljubi čizmu. Harizmatika... Od tada nije isti...
    Skrim ili grol?

9. Skrim, definitivno. :D

Najbolji metal vrisak? Moze video.

10. Mrzim vrištanje, evo umesto toga najkraće grajnd pesme ikada, sa tekstom.
    https://www.youtube.com/watch?v=yOB-vE6wqks
    Do koje dubine možeš da zaroniš, i koliko dugo možeš da ostaneš pod vodom?

11. Mogu dugo, ali ne mogu duboko. Mislim da ne bih mogao ispod 3 metra, nisam pokusao, ako popizdim od pritiska na 2 i po...

Kojim stilom najcesce plivas?

12. Da ne potonem.
    Šalim se, žeMskim.

Koje je dobro ime za riđeg mačka?

13. То у складу са карактером, мени се један мачак зове Ага, мада свима тепам са "Цикана" или "Цикан" :) Шарена мачка је Касандра, али у оптицају су и Дебела, као и Лепотица, жута је Жуки, а најстарија мачка Матора. :) И није нешто иновативно. Можда Ђики или Џин да се зове, ако је крупнији? :)

Тетовирање или боди арт?

14. Tetoviranje volim, mada mislim-kad bih započela, ne bih stala! Bodi art mi je interesantan, ali ni malo uzbudljiv kao tetoviranje :)

Pitanje koje volim da postavljam često: kad i zašto si se od srca nasmejala poslednji put?

15. Јутрос :) Читала сам нешто о ЕФТ техници и неко је написао у коментару да је од тога добио мигрену :) Јесте мало глупо, али се насмејем када то најмање очекујем (ваљда то тако и иде). :)

ИП (лепо је па да се понови)

16. Ja se non stop blesavim i smejuljim, ali sam se večeras zacenila kad sam sinu sa YT-a puštala "Džuli", evrovizijsku pesmu. On se valjao od smeha, a ja se pridružila, pfffffff! Evo i sad se bekeljim dok kuckam! :)

Kome da prodam oslikana vrata od starog ormara (s tim da nisu još oslikana) i koliko da tražim para za njih (a da ne bude ono-dez iljada evra)?

17. Морају се знати те димензије. :) Да пробаш на Купинду, Лимунду? :)
    Имам један стари ормар, смета ми, стоји у ходнику, али донели га моји да не пропада на селу, и стално тако размишљам да га осликам, а баш је старински, не бих ни да га упропашћавам амтерски... да измерим кол'ќа би му врата пасовала.. :) Рад, дрво..300 еура? :) Мис'им, не нудим се баш к'о купац него нагађам. :)

Које цвеће најлепше мирише?

18. Невен.
    Коју топлокрвну животињу највише волиш?

19. Konja.

Koju hladnokrvnu zivotinju najvise volis?

20. Zmiju, ali imam kalifornijsku kornjaču od par kila, zove se Dafina, volim i nju, ali gmizavci teško uzvraćaju :(
    Pistolsi ili Kleš?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.