Naravno da ne. :)
Ranije mi nije smetalo, a onda sam zbog nekog renoviranja stalno druga smena, još završna godina...ihh, danju spavam, a blejim noću. :)
Ne. U meni ima mesta za jedno 5 pravih tajni. Ostalo moram da izbacim iz sebe, jer u suprotnom postajem potišten. Dečije tajne i tome slično ne čuvam, nego pokušavam da spojim te koji se simpatišu, i pomirim one koji se svađaju. Prosta manipulacija za svačiju sreću. :)
Marfijev zakon,rekli neki naucnici,ne moze da se dokaze,pa ti sad vidi....Inace,kad jedem eurokrem i prenosim tanjir od kuhinje do trpezarije,padnu mi kriske hleba bas na tepih,i to bas na namazanu stranu.
Da li kad pogresis cesto kazes:
-Ne,nisam ja uradio,on je.
Da, ukoliko ima ispravnu ideju, ali on samo može da pokrene priču, kolektiv završava sve. Poput demonstracija u arapskom svetu. Čovek se prvo zapalio, pa onda ceo narod ust'o i jeb'o kevu državi.
Da li imaš nešto protiv ljudi stranih nacionalnosti?
Lagao bih kada bih rekao da nemam. Imam predrasude prema hrvatima i muslimanima, ali kad ih upoznam ako se pokažu kao ljudi, ostajemo kul. A ako ima bilo kakvih naznaka da su nacionalisti ili tome slično, suptilno ih odjebem, ili se pobijem, ako baš mora. Gotivim crnje, špance, kineze i ostale.
Voleo bih da odem u Englesku. I Italiju, nesrećnik, nisam video.
Granica bola?
Nisam baš ispitala, ali prilično mogu da izdržim.
Da li imaš neke ožiljke?
Mnoge. Brada, nos, uvo, čelo, prst, itd...Opširnije ovde :)
Da li si ikada slomila nešto?
Sebe nisam, ali čaše, lampe jesam... :)
Koliko godina ima tvoj najstariji, a koliko najmlađi prijatelj?
Najstariji pravi prijatelj ima 30. Najmladji 12 il tako nešto. Gotivim ih jako. :)
Isto pitanje?
29 a najmladji 12
isto pitanje?
21 i 46 godina!
Koji film si poslednji put gledao u bioskopu?
Guliverova putovanja. Sad ću Montevideo...sramota me više, svi gledali. :)
Što si nervozna?
Izgleda da nije loš. :)
Parapsihologija na delu... hahaha Ne znam, i nisam toliko sada. :))
Voliš li da ustaješ rano?
Naravno da ne. :)
Ranije mi nije smetalo, a onda sam zbog nekog renoviranja stalno druga smena, još završna godina...ihh, danju spavam, a blejim noću. :)
Da li voliš da analiziraš ljude?
Volim. Trudim se da u svakome pronađem samo ono pozitivno, a da za negativno nađem opravdanje.
Da li umeš da čuvaš tajnu?
Ne. U meni ima mesta za jedno 5 pravih tajni. Ostalo moram da izbacim iz sebe, jer u suprotnom postajem potišten. Dečije tajne i tome slično ne čuvam, nego pokušavam da spojim te koji se simpatišu, i pomirim one koji se svađaju. Prosta manipulacija za svačiju sreću. :)
Da li se često kaješ?
Ne. Baš se trudim da živim bez kajanja. Nema svrhe.
Koja je po tebi svrha umetnosti?
Na zanosim se.
Umetnost za mene ima ličnu vrednost. Uživam ili bežim.
Šta se desi kad ti se prelije čaša? Ko doda poslednju kap?
Uvek i obavezno neki treci faktor. Ne desi se nista, tad pocinjem da se smirujem.
Tvoj najcesci Marfijev zakon ?
Marfijev zakon,rekli neki naucnici,ne moze da se dokaze,pa ti sad vidi....Inace,kad jedem eurokrem i prenosim tanjir od kuhinje do trpezarije,padnu mi kriske hleba bas na tepih,i to bas na namazanu stranu.
Da li kad pogresis cesto kazes:
-Ne,nisam ja uradio,on je.
Ne.
Da li umeš da zabašuriš sopstveni propust?
Da.
Da li misliš da pojedinac može promeniti nešto?
Da, ukoliko ima ispravnu ideju, ali on samo može da pokrene priču, kolektiv završava sve. Poput demonstracija u arapskom svetu. Čovek se prvo zapalio, pa onda ceo narod ust'o i jeb'o kevu državi.
Da li imaš nešto protiv ljudi stranih nacionalnosti?
Lagao bih kada bih rekao da nemam. Imam predrasude prema hrvatima i muslimanima, ali kad ih upoznam ako se pokažu kao ljudi, ostajemo kul. A ako ima bilo kakvih naznaka da su nacionalisti ili tome slično, suptilno ih odjebem, ili se pobijem, ako baš mora. Gotivim crnje, špance, kineze i ostale.
Da li umeš da kažeš izvini?