Šta vas nervira?

1. Ahahahaha znaš šta Smarko, nećemo mi svaki put kad se ti napiješ da doživljavamo transfer blama. U krevet i ujtru da si mi prvi čestitao Badnji dan. Jasno?

2. Jasno. Netjy da pawam, ali tju da budem dobaw

3. Нервира ме катија. Много нешто препотентна постала.

4. Jes vala. Nadigla se nešto ko koza na jarca.
    edit- tačnije jarac na kozu. Valjda se on nadiže.

5. Јарац на козу!

6. Ахахахаха! Катија анимал-феминисткиња. :)

7. Marko, ne navodi ljudi na spam.

Odo da spavam, moram sutra u šumu!

:)

8. Ahahahaha kako je to smešno. Šic sa moje teme! :P

9. Поведи и катију, Цуле.

Едит: Шума, него шта? Није друго за њу.

10. Kolko mi idu na kurac ove retardirane rasprave na sajtu, svi znaju jebeno sve o svemu. Hoce da im drzava placa faks ali nece da odvoje 40 dinara za kartu u autobusu, hoce da se zbrine sirotinja a kucici pobiju, vernici su svi do bola ali mrze prokletu religiju....lepo izdrkajte i lezite da spavate, bice vam lepse..........

11. Желим да спаааааааааааваааааааааааааааам!

Спавати, спавати, можда - сањати? (...)

12. nervira me kad se nerviram bez razloga.
    mada nervira me i kad se sa razlogom nerviram.
    znaci, nerviram se svaki put kad se nerviram.

13. Dugo su me nervirale vetrenjače i nisam pronašao ništa efikasno protiv njih! Više nemam živaca za nerviranje!

14. Račun za telefon!

Nervira me u pičku materinu jebo ga pas s maslacem!

15. cara meni je dosao za zadnji mesec (fiksni) 133 dinara.

sad me samo cura nervira i to sto ne mogu sto da rezervisem veceras u firmi. prso sam ljudi jbt neopisivoooo. ujedao bih kolko sam ljut. ne zbog stola zbog cure. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

16. јанпи управо си се утефтерио код мене на тему ЛОЛ

17. janpi imam oko 3-4 soma mobilnog, nek se jebe glupi račun!

a parking servis, au to je posebna institucija koji treba spaliti pod hitno

18. Imam defku u glavi ,al nemam razradu,jebem ti retardiranog mene...

19. јанпи ја мислим да се ти налазиш у једној болесној вези и да је време да размислиш о наставку исте, ти бре мрзиш читав женски род због те жене!
    Па онда и нас овде мрзиш, јадне, напаћене ;(

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.