Jasno. Netjy da pawam, ali tju da budem dobaw
Нервира ме катија. Много нешто препотентна постала.
Jes vala. Nadigla se nešto ko koza na jarca.
edit- tačnije jarac na kozu. Valjda se on nadiže.
Јарац на козу!
Mene nervira katija
Ахахахаха! Катија анимал-феминисткиња. :)
Marko, ne navodi ljudi na spam.
Odo da spavam, moram sutra u šumu!
:)
Ahahahaha kako je to smešno. Šic sa moje teme! :P
Поведи и катију, Цуле.
Едит: Шума, него шта? Није друго за њу.
Kolko mi idu na kurac ove retardirane rasprave na sajtu, svi znaju jebeno sve o svemu. Hoce da im drzava placa faks ali nece da odvoje 40 dinara za kartu u autobusu, hoce da se zbrine sirotinja a kucici pobiju, vernici su svi do bola ali mrze prokletu religiju....lepo izdrkajte i lezite da spavate, bice vam lepse..........
Желим да спаааааааааааваааааааааааааааам!
Спавати, спавати, можда - сањати? (...)
nervira me kad se nerviram bez razloga.
mada nervira me i kad se sa razlogom nerviram.
znaci, nerviram se svaki put kad se nerviram.
Dugo su me nervirale vetrenjače i nisam pronašao ništa efikasno protiv njih! Više nemam živaca za nerviranje!
Račun za telefon!
Nervira me u pičku materinu jebo ga pas s maslacem!
cara meni je dosao za zadnji mesec (fiksni) 133 dinara.
sad me samo cura nervira i to sto ne mogu sto da rezervisem veceras u firmi. prso sam ljudi jbt neopisivoooo. ujedao bih kolko sam ljut. ne zbog stola zbog cure. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
јанпи управо си се утефтерио код мене на тему ЛОЛ
janpi imam oko 3-4 soma mobilnog, nek se jebe glupi račun!
a parking servis, au to je posebna institucija koji treba spaliti pod hitno
Imam defku u glavi ,al nemam razradu,jebem ti retardiranog mene...
јанпи ја мислим да се ти налазиш у једној болесној вези и да је време да размислиш о наставку исте, ти бре мрзиш читав женски род због те жене!
Па онда и нас овде мрзиш, јадне, напаћене ;(
Ahahahaha znaš šta Smarko, nećemo mi svaki put kad se ti napiješ da doživljavamo transfer blama. U krevet i ujtru da si mi prvi čestitao Badnji dan. Jasno?