Šta vas nervira?

1. Mene nervira što me je ovaj jebeni Cara podsjetio da moram krečiti kafanu!

2. Nervira me kad sam neispavan pa tokom celog dana imam neku bolesnu erekciju.

3. Nervira me kad me bojler gleda ispod oka.

4. Mene nervira što sinoć nisam im'o erekciju. :(

5. Mene ne bi nerviralo da imam gde da je iskoristim, al' nemam pa se samo vrtim na stolici u farmerkama.

6. Nervira me što sviram već godinu dana gitaru a imam osećaj da stagniram. Mrzim da čitam jebene note, i mrzim kad mi kenjaju kako mi ne zvuči dobro ton! I nerviram se jer sam batalio gitaru, i da nastavim (verovatno), to će biti ''na štake''.

7. mene nervira sto ne mogu da izbacim sliku culeta u farmericama sa erekcijom iz glave

8. ovaj jebeni Cara

ObjasniJo

9. Mene ne nervira što ne mogu da izbacim janpijevu sliku iz glave kako zamišljeno sedi i ne može da izbaci iz glave moju sliku u farmerkama sa erekcijom.

edit
    Nemam više erekciju. Hvala janpi na izjavi :)

10. janpi

mogu da izbacim sliku culeta u farmericama sa erekcijom iz glave

Ponavljaj to u glavi,i idi umij se.

11. Nervira me celokupna estrada
    Nervira me Džejms Kameron
    Nervira me 90% moje familije
    Nervira me ortakinja koja je u osmom osnovne objavila na fejsu da je izgubila nevinost
    Nervira me Ivan Ivanović
    Nervira me što Danijel Krejg glumi Đemsa Bonda
    Nervira me gej populacija
    Nervira me što moja petočlana porodica živi u šugavih 50 kvadrata,iako smo kupili drugi stan pre gotovo 5 godina,ali jebeni poslovođa nas jebeno zajebava
    Nervira me što su mi definicije jebeno sranje
    Nervira me što niko neće probati da me razuveri za ovo prošlo
    Nervira me što me ribe ne vole
    Nervira me što me pederi vole

nastaviće se

12. smradhuljo iz ovog posta sam zakljucio da si ti pun para i da imas drugarice fukse. jadan ti

13. Nervira me šlag na torti !

14. to što je L0L banovan!

15. Bacio sam šlag,više me ne nervira. Sad me nervira kad se prejedem,i onda ne mogu da dišem.

16. nervira me sto nemam sad sta da obucem. a greota ovako lep covek...

ovo sam uvek hteo da pitam ali nije bilo prilike: jel ima ovde neko ko je pun para, da ne zna sta ce sa njima pa da ulozi u moj izgled :D

čo prejeo si se jer ne razmisljas o hrani. npr jeo si tortu? pa mogao si jos jedno parce pecenja da naguras umesto te torte. prejeo bi se opet ali slag bi izbegao...

17. nevira me kad neko ne kapira kako je jtu 'hakovao' tudje naloge

18. ovo sam uvek hteo da pitam ali nije bilo prilike: jel ima ovde neko ko je pun para, da ne zna sta ce sa njima pa da ulozi u moj izgled :D

Caro pomozi čoveku

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.