Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Verovatno zato što ne puštaju mozak na pašu svaki vikend uz pivo, roštilj i lepo vreme :)
Pametovanje...
Mene trenutno nervira što mi je prazan frižider, a dekintiran sam!
Nerviraju me katolički komercijalni praznici. Tipa noć vještica i valentinovo. Bljak. Kapitalisti.
Нервирају ме чекаонице
Daaa...i čekaonice!
Религије.
Nervira me to sto ce pre neki tupson bez mozga dobiti picke nego neki normalan, pametan lik.
onaj neduhoviti, minijaturni ivan ivanovic, sto se pravi gistro patriota a sutra ce po naredbi da ugosti onogo smrada dina merlina, kojem je na albumu pisalo zabranjeno za srbe i pse i koji je rekao da ce dolaziti u beograd kad budu padale bombe a mozda i pre jer su srbi bolesnici a bolesnike treba obilaziti. jebem li im obojici milosnu mater.
Што каже фаустиљо или како већ, иста сподоба
Јебем им мајку
Нервирају ме две ствари везано за наше шатро Саобраћајно градско предузеће, а то су: Они јебени нови контролери што им не видиш ни фацу кад те лове за карту и јебене бабе које су незахвалне када им уступиш место. Правда!!
Još kad bi se mozgom jebalo...
Nervira me Rijana, ne podnosim je. Kaizene, miči je, plaćaćeš mi odštetu ako razlupam monitor!
Nervira me što će neka kurva koja dobro izgleda, a u glavi nema dve čuke voziti vrhunski auto i živeti u modernom dupleksu samo zato jer nekom bogatom kretenu daje pičke, dok se ja (kao i gomila drugih inteligentnijih likova) moram jebavati na fakultetu, završiti isti, pa se moliti svim božanstvima od Amona Ra, preko Zevsa pa do ovog našeg bogoca da bih dobio neki solidan posao i nadati se da ću skrpiti valute za neki fin auto i živeti k'o podstanar. Konkretno me je iznervirala drolja iz naselja koju sam juče video kako vozi Golfa 4 sa felugama od 500 evra, a znam da nema dve sive ćelije, dok se ja jebavam u busu. A Golf nije ćaletov, komšinica mi je.
Dlake. One male. Misje, cije li su. Mnogo su male. A smetaju. Obrnuto proporcionalno svojoj velicini. Treba mi pola sata da ih pocistim.
Ima to i dobrih strana. Kad god je vidiš možeš sebi da kažeš "Ono tamo mogu da jebem kad god poželim, samo da zaradim neke ozbiljne pare".
Crnigrujan mudrac! Divna poruka u par reči, a ja gledam, ne verujem, razmišljam da li da objašnjavam sada nešto u fazonu sastava "ne zavideti bližnjem svom", a onda dođe on, tako fino prosu istinu kao lek na otrov ovog zabludelog. Genijalno...
Mene inače ništa ne nervira hronično, samo sezonski. Nagorela pa se sada mažem melemima, ali bez obzira, krivo mi. Komšinica ima neoštećenu kožu, videla sam drolju.
zvuk žvakanja hrane
Курац генијално, пролазимо улицама ми пропали генији и ко предмети дивљења иоле разумних носимо стаклене кафене флаше и коментаришемо:
- Брате, диви кака пичка, тресо бих је 7 степени по Рихтеру.
И онда из неког црног џипа изађе бумбар без врата са златним кајлама и бијелом шуљом и украде нам рибу на паре. Код нас се говна богате, а глупе се кучке јебу са тим истим говнима.