Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.marcus-kaestner.de/blog/uploads/starla.jpg
nindža kornjače u napaaaaaad!!!!111!!1!
Jupiiii, imacemo corbu od kornjaca za veceru!! ^^
Naseckala sam sargarepu i luk, samo skinute oklop pre nego sto uskocite...:)
Moćni rendžeri ajmoooooo!!!!11111!!11!
Dodaj bibera malo, i persun.
I so, ne zaboravi so!
SPLINTERRRRRRRRRRRR
Jao, transformersi, moj komsija to trazio za Bozic, taman cu mu odneti na poklon.
I neki mali hrcak je tu, kakav je ovo cirkus? o.O
Alo, pacovi aut...Necu da imam posla sa glodarima.
ХАХАХАХХА! ПРИНЦЕС СТААААААРЛА АНД Д ЏУУУУУУЛ РАЈДРС!
Misiiiim, ajde i ovi reptili tu i tamo, al sto je mnogo mnogo je...:)
Pa stvarnoooo! :D
To je ono kad se igras sa amaterima.:)
Pa da, oseti se u vazduhu. Ccc, vidis Felon kakav je ovo svet.... :)
Pa ovi pasuljasi se samo tako i osete.:)
Pa kad su zdere. :)
Ja biram tebe piŠaću!
Sta kazala?
a? o.O
Ma njega pitam. Nista ga ne razumem.
Elem, gde smo mi stale?