U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Е ремац то не знам... јебем ли га можда и јесте :)
Živote...
Животићу..
иначе филм је феноменалан... погледајте га, ја сам се смејао јбга, идиоти, ал опет смешно
fb ajd ti to meni posalji na pvt kako se zove film i tako to, da ne zaboravim da ga skinem
Navodno je ovo pobednik za 1998. godinu:
U Japanu se među lakše oblike zavisnosti ubraja i "napumpavanje". Većina "pumpaša" koristi standardne pumpe za bicikle, tako što vrh gurnu u rektum i počnu da pumpaju, što im stvara "lep osećaj". Međutim Sarnaci Pacasima je otišao dalje od drugih. Prvo je počeo da koristi dvocilindarne pumpe, ali mu čak ni to nije bilo dosta. Tako se, 16. aprila, noću prišunjao vazdušnom kompresoru za gume, na obližnjoj benzinskoj pumpi. Ne shvatajući snagu te mašine, gurnuo je crevo duboko u rektum i ubacio novčić. Lokalne vlasti tvrde da još uvek nisu pronašli sve Pacasimine delove.
nEEsAm KrEEEw@ sXHT0 sAm kA0 wAtRA ZxhEeEwa! n1k4k0 n1k4k0oO0!!!!!!!
пхахаха
б0љее је 3еељ на тјеереелеетзее мња :)
Šta ovo poslednje Pekky?
nikako :))
Ahahahaha, Domina, jbt, jedva pročitah. :DD
мАдА у пРавО сУ, јЕсТе б0љЕе мња :*
пеки пише се мвва!
Kakvi ste manijaci, :)))))
http://www.dodaj.rs/f/3l/5s/2wuqNIim/hoces-hoces-pogledaces.gif
mvva je suvlje :)
Šta se dešava sa osobom koja je sanjala da joj je neko ukrao nalog na Vukajliji?
Grize je savest kada spava i gubi vreme umesto da piše definicije :)
јА
Tražim onu temu o snovima, mislim da ima tako nešto, pa da elaboriram na temu :)
Sad sam skontala da sam sanjala. I bilo je žešće tripozno i nimalo naivno... Gospode, moram da odemo davde :/
ЏАНКИ ИЗ БЕК