Ko poslednji pobednik 86

1. Ја имам линију зајебану..

2. Ima da bude k'o burence :))

3. Неће, да видим твоју линију ?

4. Dobro, ali kako se bira pobednik? To mi pojasni. I sta je onaj broj pored naziva teme? Ajte ljudi, bas me zanima. :) Nemam sta da radim do 8 i nesto, tada mi pocinje Selo gori a baba se ceslja.

5. Ne brini ti za moju liniju, Džanki :))

Pobednik je onaj čiji je post poslednji u trenutku kad moderator zaključa temu, a to može biti bilo kad... Sinoć je otvorena nova, tako da zaključavanja neće biti skoro, no, ti slobodno budi ovde do 8 ako želiš :)

6. Ovako: Ovde se ne dešava nikad ništa specijalno. Samo ljudi vode razgovor, uglavnom prazan, mada se nekad i valjano zapričaju. :)
    Broj pored znači da je ovo 86i put da se igra ova 'igra', a pobednik je onaj koji ostavi poslednji post pre nego što nekom od moderatora dune da zaključa temu i otvori sledeću, istu, samo sa brojem pored za jedan većim. :))

Čiča miča... :)
    Kapiš?

7. Бринем, Ивана, бринем.

Страх ме да се не угојиш.

8. Hvala vi na pojasnjenju :)

9. Ništa, ništa... Samo ti pitaj ako te nešto zanima. :))

10. Nema, Jacka i ja smo ovde dežurne za objašnjenja... :))

Ja, bre, jedem kao mravić, 'de da se ugojim... :))

11. Знам ту фору. Колко кила имадеш ?

12. У добра си :Д

Ипак држиш линију, мршава си.

13. Ja tebi lepo kažem :)) A nije to mršavo za moju visinu...

14. Колко си ВИСОКА ?

15. Ја сам 179 ЈЕБО ТЕ ПАС

16. Svaka ti čast :)) Zato ti i jedeš toliko... :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.