Ko poslednji pobednik 86

1. To, Reme, znam ko će ubuduće da me brani :))

Nego :)

2. Do kraja svi svima i rod i pomoz' Bog!
    Silni kumovi,jetrve,zaove pašenozi... :)))

3. Hahahahaha, nisam znala da se to može tako precizno. A i nisi imao baš mnogo materijala, al' dobro. :)) Pametan si ko pčelica! :)

Goooogiliiii!!! :)))

4. Јесам.

Као Пчелица Маја љољ

5. Mnogo nam je ovaj Džanki bistar... :))

6. Ćao svima! :))
    Džanki, da ti odgovorim ovde... zbog iznošenja neistina, iz tvog posta se jasno vidi da ne jedeš sarmu. Mislim, joga i sarma, veze sa vezom nema!
    24 h
    idi da učiš

7. Jacooo :)))
    Jel' si stvarno visoka preko metar osamdeset?
    Ja sam kikiriki naspram tebe,onda :)))

8. Којих неистина, марципане ?

9. Džanki Jogira? :))

10. i ja sam kikiriki :)))

11. Ја сам 179, виша је од мене Јацка :Р

12. Ne bih da ponavljam svoj post, rekla sam šta sam imala. :))
    A ko je to još visok? :)

13. Ајде бре оћу да знам.

Пвт онда

14. E,al' kad se metnem na štikle,one za koje mi treba pilotska dozvola,onda naguram do 1,70! :))

15. Imam preko. :)) Često su ljudi kikiriki. :))
    Navikla sam. :)

Neki dan koleginica napravi fazon od mene, izvrišta se na sred faksa: Šta me gledaš tako sa visine?! Ja se zblanula! Reko', ja drugačije i ne mogu!
    Onda smo se pošteno nasmejale! :)

16. Ххахахаах а кад обучеш костим ондак си СуперГога ;Д

17. Idi beži,kostim mi je za spešl okejžns :))

18. Jacka, draga, pa ti si mi onda koleginica po visini... Ja se još uvek navikavam. :))

19. I ja isto, Gogo :)) Samo što ne nosim štikle... Možda bi trebalo da počnem :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.