Prijava

Svež je ko da se okup'o :)
Pa Tulume kako da ti kaže za osećanja kad je Mrmun jedna bezosećajna stenčuga. Taj bi i cigansku pičku zaledio kakav je.

Znaš kako je... Dugo sam se lomio, na kraju odlučih da moram da progovorim il' d' umrem :)

Francky Delevra
Au Črčo ovako me ni majka nije nahvalila. Još da znaš da sam težak slučaj navijača Manchester Uniteda, medicinski kažu, šta bi tek tad. Hvala ti!

GGMU

Deder reci ti meni Frenki, čime su te hranili kad si bio mali?
Sad si porastao u mojim očima, ako je to ikako bilo moguće :D

Glory, glory! :)

Ništa posebno, sirotinjski. Mesni narezak iz umprofora uglavnom. Al' ćale volO Džordža Besta pa mi ostalo. :)

GGMU!

Њукасл јебе !

TAČKICA, ubedljivo, od najziljavije do pobednika!

POsle slika okačenih na sajtu predlažem je za cavu No.1 štp automatski implicira i da treba da bude pobednica svega ovde! Ziljavog i ne ziljavog!

Bambi za ćaleta, Bazbijeve bebe su čudo :)

Evo čitam ovo i kontam da li išta napisati, da me nije tamo na spisku, ne bih svakako.
Tema je krš, samo što još nam još lenta fali, tijara na vuglić pa da takmičenje još i još dobije na značaju. Malo li je pluseva, minusa, pljuvanja itd.
Koga zabole ko je najbolji i po kojim merilima je nešto najbolje, duhovito , duboko, glupo?
Za početak fale na spisku sledeći članovi Edson Arantes Do Nas, Fat chirstmas, Jedi Knigt, Komad 1974, rimejk, Nadžak Baba, ima ih koliko hoćeš još.
Pošto smo generacija pa akobogda jednom ćemo slaviti 20 godina male mature.
Ja ću vam samo nabrojati kojih se sećam i otprilike šta mislim o radu pa vi ako ste...zbrajajte bez mene. Za Edsona i Kosmopolitu bih išla na postavljanje crepova u mobu a ne da imaju od mene plus, Šalabajzer, Dub strašni momci, zajebavaju se, pozitiva čista,
Remac dobar, maloletna budala, biće odličan pisac jednog dana(nevezano za sajt), crna bo-dobra, Zola-Ok, pekky- kako kad, ok uglavnom, lemaja- više je volim čitati po forumu ne pamtim nešto def, javio- legenda koji zna da zastrani pa se vrati, ima pelin od mene, reme- dobar skroz, malo nekad opterećen sajtom, straja i frenki -neprikosnoveni pisci za raju, da im ostavite sajt sami da deluju po njemu, biće definicija, nema da umre, s tim da ipak straji više skidam kapu jer je dečko kuler na sve provokacije, svaka mu čast, fejz-dobar, aksen- promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, zoom- ok, Marcipan- skroz ok, Cule haha- pozitiva čista, kolega dobri ste, sixpack- ok,Džankee-dobar, vrlo dobar, odličan dečko, vuk21-vrlodobar, stefan kostić- ja ne znam da mu znam ijednu def. nego samo forum i ban, forum i ban, nemo- bez komentara, revolucija- ok, Myth- odlično, Kom predah- dobro je, oblakmatori :))), Car dušan-dobar, Mentalni- odličan, crazy ajvar- dobar je, bvdlga- dobar, Dženad- isto kao aksen, Van Vićkomar- dobar, vejvern-ne znam je li to ona, ako jeste, odlična, church pub-odlična, Prankmaster, dobar, buksnomaniak-vrlodobar, LOL dečko u usponu, potencijal, odvratnog nika, Luli- više je volim kad piše nego kad zastrani po ukusu publike, odlična, dobro razmisli šta će i pre nego napiše ne k'o ja, Čo-vrlo dobar, Keglewich- dobar, wyxy95- dobar, 22-tek otkrivam, ugodno iznenađenje, Ritchie B dobar ako se sećam dobro, Advokat-dobar, udara po komentarima više, mislim, silverspun84-dobar. messalina- odlična i ovako i onako, i pozitivna i sve, sve.
Ovo je sve u formi E nekad smo išli u isti razred pa me neko pita kakav je taj neko bio s učenjem a ne da ga ja ocenjujem, pa ko skonta-shvatiće. Ovih drugih se boga mi ne sećam ili nismo nikad u isto vreme obitavali na sajtu. U veselo zdravlje i badnjavo, ljudi, badnjavo!

Čo-vrlo dobar

Nema 4.5 za kraj? :)

Džankee-dobar, vrlo dobar, odličan dečko

Надам се да је ово треће.

Ne zajebavajte me, vidi posta, da ne psujem na post, a vi bi da još proširujem ekspoze XD

buksnomaniak-vrlodobar

Laskavica.....:)

crep,a?idemo u kraljevo?

Ne, ženo, kad budete kuću pokrivali, novu, s jeftinijim grejanjem i punom soba :)

Mentalni- odličan

Ja sam zakon!

:))) znaš kako se betonska ploča piči, zovneš drugare i udri, nama su tako, mi smo tako, e taj rad, da prosti drug iz Dear John-a. Iđem sad spravljati česnicu, srećan božić generacijo.

vaistinu,auroro,ako ne priskočimo jedni drugima ko će?
sve najbolje i tebi i tvojima...

Evo neke koje sam jos pronasao, a nema ih na listi.

bombas

narYa

natnat

Bgate zabogavili ste kgalja gok end gola misim tužiće vas nie u gedu