Zato što lupetaš gluposti i imaš ziljaw nik! Ja sam tebi rekao ziljava slika a ne da si ti ziljava, posle sam rekao da ti je ziljav avatar a ne ti kao persona. Ja ovde govorim o tvojoj pojavi a ti si mei rekla da sam peder, junoša pominjala lupanje šamara...manje više sve ziljave stvari! Ja sam tebe stavio ovde da se glasa za tebe a ti mi uzvraćaš spemom! Nije ti fora
Pazi, kaže mi neko sa nadimkom CARA (još sa TM, a to je takav kliše) da imam ziljav nik. :)))
Ti pričaš o meni kao pojavi? Šta je tačno na meni ziljavo? Volela bih da vidim tvoju sliku.
Ali ne, taman posla da okačiš. Ko se stidi svog izgleda, kači automobilčiće.
Nisam ti rekla da si peder nikad. Rekla sam ti da si junoša, jer se tako ponašaš. Nezrelo.
Ti si me podstakao svojim prozivkama na spem. Ako imaš još nešto da mi kažeš, kaži na PVT.
Caro, a što ti napadaš svaku lepu devojku na sajtu i optužuješ je da je zilj?
Jel treba da imam masnu kosu, apa-drapa majicu i krmelje u očima, da ne bih bila zilj?
Ajde dajte ljudi, glasajte za najbolje novajlije. Petoro nam treba, prvi dobija 5 poena, drugi 4, treći 3, četvrti 2, peti 1.
EDIT: wojteče uveli smo novi sistem glasanja, izaberi pet novajlija. Doprinesi temi. I ubaci onaj moj post na prvu stranu, nisam valjda za džabe jurcao novajlije po forumu. Eno svi oni ulaze u konkurenciju.
Evo, sad listam predložene. Ovaj Fesbukmanijak uopšte nije loš autor. Dobre definicije ima. Ali stvarno ružno od njega što se onako ponašao malopre. Zaista nije fer; da se drukčije izrazim, vrlo je bedno. I jadno. I nekako paćenički, štaviše. Baš onako mizerno.
A ovog Javia sam još ranije primetila. Zajebant čovek. :) Sviđa mi se kako piše.
Evo, mojih 5 poena ide Frenkiju.
4 - Katija, jer je kul (jeste da se malo ranije registrovala, ali nema veze)
3 - Javio
2 - Fejsbuk manijak
1 poen ne dam nikome
0 poena idu Straji kg - pročitah mu malopre neke najbolje definicije, nemam ništa protiv dečka, ali stvarno su ono - da tako sročim - kršina. Baš su nekako na foru Audicije i Kursadžija, da ne kažem nedajbože na foru Siniše Pavića i sličnog humora za narodne mase brdovitog Balkana.
Frenki je intelektualno zabavan
Atom je poucan
Cule je duhovit
Straja ... svi ste ga pomenuli pa cu i ja, mada mislim da je interesanan samo klincima
Javio je zanimljiv svima
Tačkice u 2010. godini, sve da se registrovala 31.decembra jebi ga, pravila su pravila. Ona je duže od godinu dana na sajtu, a uz to je nervira kad ja glumim moderatora. :)
Atom je duže na sajtu, rekao je da je imao nalog i pre sa nekoliko desetina definicija.
ne registrovala se 4. decembra 2009.
Znači skoro mesec dana pred kraj godine, slažem se da je kvalitetan autor, ali jebi ga, ako biramo naj novajliju onda da poštujemo pravila, a ako biramo autora koji je najviše napredovao u 2010. onda i ona dolazi u obzir. :)
Pazi, kaže mi neko sa nadimkom CARA (još sa TM, a to je takav kliše) da imam ziljav nik. :)))
Ti pričaš o meni kao pojavi? Šta je tačno na meni ziljavo? Volela bih da vidim tvoju sliku.
Ali ne, taman posla da okačiš. Ko se stidi svog izgleda, kači automobilčiće.
Nisam ti rekla da si peder nikad. Rekla sam ti da si junoša, jer se tako ponašaš. Nezrelo.
Ti si me podstakao svojim prozivkama na spem. Ako imaš još nešto da mi kažeš, kaži na PVT.
Caro, a što ti napadaš svaku lepu devojku na sajtu i optužuješ je da je zilj?
Jel treba da imam masnu kosu, apa-drapa majicu i krmelje u očima, da ne bih bila zilj?
Ајте, молим вас, искулирајте. Држите се теме и тако то.
Automobličiće mi ne diraj :)
Ajde dajte ljudi, glasajte za najbolje novajlije. Petoro nam treba, prvi dobija 5 poena, drugi 4, treći 3, četvrti 2, peti 1.
EDIT: wojteče uveli smo novi sistem glasanja, izaberi pet novajlija. Doprinesi temi. I ubaci onaj moj post na prvu stranu, nisam valjda za džabe jurcao novajlije po forumu. Eno svi oni ulaze u konkurenciju.
Evo, sad listam predložene. Ovaj Fesbukmanijak uopšte nije loš autor. Dobre definicije ima. Ali stvarno ružno od njega što se onako ponašao malopre. Zaista nije fer; da se drukčije izrazim, vrlo je bedno. I jadno. I nekako paćenički, štaviše. Baš onako mizerno.
A ovog Javia sam još ranije primetila. Zajebant čovek. :) Sviđa mi se kako piše.
E, k'o babe ste neke! Pa majku mu krvavu...
Katija, apa-drapa majice su kul-tu nema priče. Krmelje i mast već nisu. Bolesni posteri su takodje kul. ;)
Glasam za DoctoraB, koji je na znam po kom principu potpuno zapostavljen u našoj maloj trci za zlatne gaće.
1. Francky Delevra
2. bojanboj
3. aurora072
4. StrajaKg
5. Zapata...
E, da, Frenki super piše.
Evo, mojih 5 poena ide Frenkiju.
4 - Katija, jer je kul (jeste da se malo ranije registrovala, ali nema veze)
3 - Javio
2 - Fejsbuk manijak
1 poen ne dam nikome
0 poena idu Straji kg - pročitah mu malopre neke najbolje definicije, nemam ništa protiv dečka, ali stvarno su ono - da tako sročim - kršina. Baš su nekako na foru Audicije i Kursadžija, da ne kažem nedajbože na foru Siniše Pavića i sličnog humora za narodne mase brdovitog Balkana.
1. Francky Delevra
2. Cepam Atome
3. Cule
4. StrajaKg
5. Javio
Frenki je intelektualno zabavan
Atom je poucan
Cule je duhovit
Straja ... svi ste ga pomenuli pa cu i ja, mada mislim da je interesanan samo klincima
Javio je zanimljiv svima
Тачкице, јебеш ли ти штогођ? :)
Tačkice u 2010. godini, sve da se registrovala 31.decembra jebi ga, pravila su pravila. Ona je duže od godinu dana na sajtu, a uz to je nervira kad ja glumim moderatora. :)
Atom je duže na sajtu, rekao je da je imao nalog i pre sa nekoliko desetina definicija.
Jel postoji takmičenje za najvećeg propalog čana registrovanog u 2010 godini?
Realno, tu nema takmičenja zna se ko je pobedio :P
inače kod mene je samo na vrhu
Frenki i niko više.
Френки је краљ.
Nema veze. Kvalitetan je autor. A samo nedelju dana pre se registrovala.
Čemu sad ovaj spam? Nisi zanimljiv.
A Фатал_Ерор?
ЉоЉ мислио сам да је регован пре 2010
Па овај Чико је једини члан због кога треба бити овди!
http://vukajlija.com/recnik/autori/18512
ne registrovala se 4. decembra 2009.
Znači skoro mesec dana pred kraj godine, slažem se da je kvalitetan autor, ali jebi ga, ako biramo naj novajliju onda da poštujemo pravila, a ako biramo autora koji je najviše napredovao u 2010. onda i ona dolazi u obzir. :)
Jeste još samo da izaberete autora sa klupe
Ne ne, nemojte mene da birate, ne spadam ja u ovu grupu, ne zbog datuma, nego ne bih podnela da sam na istom spisku sa Fejsbukmanijakom :)
ahahahahah :) to bre dušane. Vala ima da se bira, dok ja ne budem među tim autorima (makar i među najgorim, tamo imam šanse):P
Зар не би било логично да аутора године бирају аутори који нису регистровали те године?