U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://vukajlija.com/recnik/autori/26457
Е моји ВУкајлијаши нико да препоручи ШАЛАБАЈЗЕРА !
PAMETAN
Preporučen sam već, ali ima mnogo boljih, ja se ovdje samo muvam malo, zajebavam...Ali, hvala u svakom slučaju...
Љољ, нисам видо.
Ima ih podosta, ali Frenki je daleko najbolji.
Ima ih dosta evo fejs je u ovom postu nabrojao i neke koje ste zaboravili jeste narcis al se slažem sa listom:)
Pandan je objasnjavao krejam prsole godine
Frenki Delevra!!!
Tetreb
On je lik.
Šta ja znam, šteta da se ne pomenu:
Cara (sa ovim nalogom :)), Jogurt, Fočo (CARINA).
Mici.
fočo je izmislio milisava...ali nekako je mnogo padao u vatru...i kramponoma obožavam, ne znam samo šta mu je sve ono trebalo i dalje sam u šoku.
StrajaKg ubedljivo!!! Registrovao se krajem maja, pokidao decko...Ima 3x manje defki od R-doga, a stize ga polako...
StrajaKg , vr' ! :)
Filantropofob je kul.
Prvenstveno za diskutovanje na forumu. Tog čoveka sam čak jednom zamolio da dodje na jednu moju temu i da svoje mišljenje, što mislim da nikada nisam uradio ovde do tada. A i defke mu nisu loše, mada, prvenstveno ga pominjem zbog aktivnosti na forumu. Retko kul lik.
A kad je JTU otvarao ovakve teme, zaključavale su se?
Stvarno im ne vidim svrhu, kao da ću sad otići na njihov profil, izocenjivati, jes boli me šurica. Nemate ni kriterijume, a ako ih imate, onda ih ne poštujete, vidim nabrajate pristrasno autore s kojima komunicirate. I kao da oni imaju neko bitno priznanje od toga, tema će kroz dva dana pasti u zaborav. I tako.
:kvari Sneška:
Šta je uradio Kramponom?
Сад сам хтео да питам за Крампонома :Р
lajkovao sebe sa duplog. odbolovA' taj dan...
Moram Doppiu da pomenem jer je dobra riba.
Mogli bi pekky i Remac da se razmotre malo, nisu ni oni loši... :)