Tim Burton - propali pajdoman ili najveći genije nešeg doba?

1. Edward Scissorhands - занимљива прича сасвим добро режирана, лепо га је погледати да убијеш досаду и лепо се забавиш... 7,5/10

Ed Wood - врхунски филм, одлична глума, предобро снимљено, одлична прича о љ(л)удима који су другачији од других... 10/10 (један од нај црно-белих филмова свих времена)

Sleepy Hollow - класично режиран, класична прича, солидна глума (Деп бриљира)...погледати ако немаш шта паметније да радиш... 7/10

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - врхунска режија, ту и тамо добра прича, предобра глума, али римејк тако да оцена мање...погледај, нећеш се сморити... 7,5/10

Пајдоман или геније...па, нешто у средини...

2. Ne znam ko je,nikad čuo ali čim za nekoga postoji sumnja da je propali pajdoman onda je propali pajdoman.

3. Plus za Bartona!

4. Jedna od mana: kako vreme prolazi, sve više komercijalizuje svoje radove...

5. напокон натерах себе да први пут погледам Big Fish...човек дефинитивно није пајдоман пропали...напротив...

6. meni se svidja... edward scissorhands je sjajan

7. Genije.... A slažem se za Helenu... kraljica... :)

8. Jebo ga vise Johnny Depp !!!

9. Barton i Kjubrik mi omiljeni

10. Definitivno genije.

11. http://www.collegehumor.com/video/5941081/tim-burtons-secret-formula hahahahahahhaahahahahahahahahahah objasnilo!

nit je baš skroz propao, nije beš genije. lepo je krenuo, a onda je uzeo da plagija sam sebe...

12. Uvek ce biti neko ko ce ga ismevati i neko ko ce ga hvaliti...

13. Одгледах данас Sleepy Hollow. Добар филм за разбијање доколице.

14. Obozavam ga. Pajdoman je, ali svaki pajdoman je genije na svoj nacin :)

15. Ma covek je genije,svidja mi se kako predstavi ceo film na neki mracno/smesni nacin...

Одгледах данас Sleepy Hollow. Добар филм за разбијање доколице.

Najjaci mi je deo kad secira onu mrtvu trudnicu,odnosno kad izadje,kako ga gledaju oni seljaci... :D

16. Sinđeliću odgovorio si na post djevocji koja ga je okačila prije godinu dana. Elem, dobar je Barton, mislim što se tiče filma. Jebemliga, u onom Betmenu je smjestio Mišel Fajfer, Deni DeVita i Majkl Kitona. Rispekt.

17. Рекла бих пре да је геније.

18. Pa zar ima veze kad je okacila? Ako neko vidi aktivnu temu i udje, videce i njen komentar,nisam ja licno njoj odgovorio... :)

19. Dobar je Barton, sviđaju mi se njegovi filmovi, onaj njegov crtać Corpse Bride me je oduševio. Ne smeta mi što u svakom filmu glumi Džoni Dep, jer čovek može da glumi bukvalno sve, i sjajan je glumac. U svakom slučaju, nije pajdoman, ali nije ni sad neki genije.

20. Corpse Bride - tema neverovatna,ali mjuzikl majku mu...Ne volim to...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.