Прти бее гее

1. Svaka kurvetina zna slatku tajnu
    da najbolje se kara kada nacrtam joj lajnu.

Какана, ел певаш ово на њиховим наступима?

2. Nisam bila nikada na njihovim nastupima.

Ne koristim ja njihovu muziku za prosvecenje, niti iskljucivo njih slusam.

I ne pronalazim se u njihovim pesmama, zasto bi me bilo sramota?
    Prvenstveno ih ne slusam na glas, da bi me bilo i sramota od sadrzaja pesme pred okolinom.

3. Чекај, хоћеш да кажеш да ниси клошарка? Који обрт, јбт...

4. Covece boziji, jel rekoh ja gore da se ne valjam ko parkovima, mracnim sokacima i slicnim, ne idem ulicom sa glasno pustenom rep muzikom na telefonu, ne drogiram se, ne pusim, ne druzim se sa narkomanima, nemam ni slicne manire. U cemu je problem ako samo volim da slusam jebeni rep?

5. Ma ne 'rani trola, vidiš da je zapeo da zajebava.

6. Sve skutre koje slušaju Prti su klošarke. Kakana nije trve. Ona je pozer.

7. Skocko, odskakutaj na neku drugu temu, i nemoj vise da mi prodajes price o moralu.

8. Skočko, skočko, karo, karo.
    Imate dobitnu kombinaciju.

9. Е овај Скочимиш добро збори.

10. нико као сарма

11. Јебе ал' у гробу.

12. Ko što reče gamby: "Ladno ovo nije u podforumu Muzika" :)))))

Pa i nije neka muzika, ali brate...daj stavite ovo u ispravan forum, jebem ga i kako je otvoriste...

Od našeg repa: Sanšajn, Strejt Džekin, Bed Kopi, Prti Bee Gee, nešto od Vudu Popaja, BS, Marčela, Dr. Bloodmoney-a, FTPa, Blind Businessa, (donekle 187, al stare pesme).....i kraj. Scena je umrla. Doduše u potpunosti razumem što neko ne gotivi Prti...

A što se tiče (vidim da ste i to pisali) razlika između BC i Prti Bee Gee-a, da reknem koju:
    BC - je bukvalno Ajs Nigrutin, kad su u grupi i Timbe i Vikler podpadaju pod njegov uticaj, a solo su sasvim nešto drugo, dok je Nigrutin isti, dok u Prtiju su sva trojica Prti i zajedno, i solo, s tim što je Mikri možda i bolji od Moskrija.

A što se tiče izdaje andergraunda i komercijalizacije, apsolutno podržavam Ajsov angažman u onom kvizu. Boli ga kurac. Pa bolje i to nego ko Timbe (koji je možda i najozbiljiniji među pomenutima), koji na zadnjem albumu u 15/18 pesama kuka kako nema kintu i i kako je sprco preko 30 dina u dupe...Kupite neki njihov disk, otiđite na koncert, ako hoćete da ne idu po kvizovima i VBovima....

P.S. A što je tema puna "domaćinskih komentara" o porodičnim vrednostima, bombardovanju Srbije, narkomanskoj omladini i jebanju?

13. благодарим

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.