Прти бее гее

1. Самхаин
    Какав то мора да буде распад од рибе ако иде на наступ Ајса и осталих...

Не мора да значи.

2. Najbolje bi bilo da sandra afrika bude kurva na kreku koja obilazi svirke i festivale.

3. POKAJTE SE, RASPALE NARKOMANČINE!

Nisu nas dovoljno bombardovali, aa....

Slušajte Miroslava Ilića, majkevamga!

4. Ове што иду на ПБГ нису курве?

Да, нису. То су клошарке, наркоманке и РАСПАЛЕ курве. Ове су бар фенси фуксе.

Најјаче ми је што те рибе које оду на концерт Ајса мисле да су много кул јер могу да покажу како су самим тим већа сељана од појединих мушкараца. Онда добију "респект" у том супер-кул-панк-наркић друштву. А јбг, мора неко и њих да јебе...

5. Boze, baci meteor na njega.:)

I ti Samhaine ne kenjaj, ne mozes da sve da uporedjujes po istom sablonu. Niti su iskljucivo sve fenserke kurve, niti su ove narkomanske kurve.

6. Žene, mršte u kuh'nju!

7. E stvarno, odoh da napravim princes krofne pa cu da se vratim da se svadjam.:)

8. Skočimiš
    Žene, mršte u kuh'nju!

ОБЈАСНИЈО

9. Јбг, нисам ти ја крив што си клошарка. Свако има своје опредељење. Знаш, у неку руку ја и ценим те неке девојке које мисле да је излазак по кафићима за идиоте и да су парк и кафана смисао живота. Бар имају став. Али то не мења чињеницу да су распад.

П.С. И волим и ја да одем некад у кафану али ми није алтернатива за парк. Да не мислите да пљујем по кафани.

10. Јбг, нисам ти ја крив што си клошарка.

Hahahaha, jebo totac ludi.

11. Iskreno, ove skutre na nastupu Sandre Afrike mnogo teže daju pičke nego ovi propaliteti na rok, pank, pičkamaterina svirkama.

12. Žene, mršte u kuh'nju!

јашта, слажем се !!!

13. Skočimiš
    Iskreno, ove skutre na nastupu Sandre Afrike mnogo teže daju pičke nego ovi propaliteti na rok, pank, pičkamaterina svirkama.

Објаснијо још једаред.

14. Kao prvo, niti sam klosarka niti zalazim po parkovima i klupicama, ne skacem po nastupima repera niti se seljacim pred muskarcima i masom inace, pevajuci reperske pesme.
    Slusam rep iskljucivo zbog sebe, i radi sebe. Iznela sam svoje misljenje sto se tice uporedjivanja Prtija i Ajsa, i apsolutno se drzim toga.
    A oni koji pokusavaju da nametnu svoje misljenje nekakvim argumentima, tipa da su sve one (da ne kazem mi) narkomanke, klosarke i fukse, slobodno neka ga zadrze za sebe.

15. Mislio sam da je ovo tema za fanove Prtija a ne o sexu i šundu.

Svaka kurvetina zna slatku tajnu
    da najbolje se kara kada nacrtam joj lajnu.

Da spojimo :)

16. I ja sam mislila, a onda su pojedinci krenuli sa svojim teorijama psihologije ljudskog drustva i njihovoj podeli prema muzickom opredeljenju.

17. Jbg, takav smo narod. Više vole ljudi da napljuju ono što ne vole i ne razumeju nego ne da pohvale nešto što vole.

Kakana koja ti je omiljena od Prtija?

18. Prti u skoli.
    Tebi?

19. Prti u školi je genijalna.

Ova je isto uberkul

http://www.youtube.com/watch?v=HcPD97SkUVo

20. Mislim da je sedma pesma, mada su im sve prokleto dobre, uvek mi poprave raspoloženje.

http://www.youtube.com/watch?v=2-Eo3LtWPho

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.