Прти бее гее

1. Ne sjeća se on ničega pojela mu droga mozak, znaš i on sluša ove narkomane pa se počeo drogirati u starosti. Vidiš šta loša muzika i pogrešni idoli učine od ljudi.

2. Реално, Ајзак је увек био Тата за цео Прти !

3. Kakav deda, takav unuk.:)

Ajs je izgustiran odavno...

4. Ма ти ми кажи...

Што је изгустиран ?

5. Zato sto su me smorile njegove pesme jer su sve na istu foru. Jeste bio u pocetku vrh ali sad je bzv.

6. Па кад си женско јебо те, како може женско да слуша реп и дискутује о истом.

Одслушала све његове албуме ?

Све албуме Бед Копија и 43зле ?

7. Ne mogu da kazem da sam odslusala svaku njihovu pesmu i da svaku znam napamet, al vecinu da.

I jednostavno me je Ajs smorio. Dok recimo pesme od prtija mogu da slusam po 1000 puta i da me ne smore.

8. Па добро, свеједно

зна се ко је најбоља реп група и најбољи МС.

Ајс Бед Копи

9. Не могу да се расправљам Цакана, поготово не са женскама :)

10. како може женско да слуша реп и дискутује о истом.

на скоријем концерту пртија на скадарлији било је 40% женских

ајс је закон, као и бдат али је виклер фегет

11. Ма ВИклер се продао, у тем је фора.

12. A kviz "Ja volim Srbiju"?

13. Ма посвађали се они, а Ајс је у том квизу због зајебанције.

14. Nem pojma ko su ovi, al ovaj sa spojenim obrvama mi je bivši komšija. Kemp car. :)

15. Posle ćeš da kukaš "Mikri Mause, tuci me, karaj mi švecu, na dop navuci me"

Pa vi recite da ne kvare omladinu!

Pošo čiko u livadu, opa opa oj
    I poneo čokoladu, mladi, blago njoj

E, to je pesma. Ajmo svi u livadu!

16. Какав то мора да буде распад од рибе ако иде на наступ Ајса и осталих...

17. Sta, rekao ti on da je u tom kvizu iz zajebancije? Ma daj...

Bolje da ide na nastup Ajsa i ostalih i bude narkomanka, nego da ide na nastup Sandre afrike i bude kurva.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.