Ma,ja mislim da su "Boosh" otkrovenje :)
Relativno skoro sam ih "upoznala"-kad su tek počeli na TV-u da se prikazuju..čoveče!Kakvo oduševljenjeeee :)))
A što je najlepše-sin i ja to gledamo cuzamen,on se kida na njihove fore,ludorija!
Pa koristimo i njihove fore..
duva vetar-a mi:"I hate youuuuuu...." etc.. :)))
I ja bih to koristio da većina mog društva gleda...ovako samo ja i još jedan drug gledamo, pa se zezamo sa njihovim forama...
Ja lično mislim da su britanske komedije najbolje...
:D
E,Brain-tu se slažemo k'o kapa i ćela!
Britiš humor ljudi ili razumeju-ili ne.K'o masline-ili ih obožavaju ili mrze :))
"Crna Guja","Mućke","Monti Pajton"...sve sami klasici.Ko kaže da ne voli britiš humor,se*e k'o foketina! :))
Valjda tvoji drugovi radije gledaju "Kursadžije" ili "Žikinu dinastiju"-to je nivo na koju današnji klinci otkidaju! :))
Taj čovek je blenta ,čak je i mene zeznuo!
(Mis'im,ne da se ja tako baš ponašam u životu,ali blizu je :))) )
A ova? :)
http://www.youtube.com/watch?v=pRsekFYkCDM&feature=related
Jao kako mi ta nije pala na pamet!!!
Jedna od omiljenih!
Ma,ja mislim da su "Boosh" otkrovenje :)
Relativno skoro sam ih "upoznala"-kad su tek počeli na TV-u da se prikazuju..čoveče!Kakvo oduševljenjeeee :)))
A što je najlepše-sin i ja to gledamo cuzamen,on se kida na njihove fore,ludorija!
Pa koristimo i njihove fore..
duva vetar-a mi:"I hate youuuuuu...." etc.. :)))
I ja bih to koristio da većina mog društva gleda...ovako samo ja i još jedan drug gledamo, pa se zezamo sa njihovim forama...
Ja lično mislim da su britanske komedije najbolje...
Само да вас поздравим и идем !
Srećan ti put...
У град :Д
Opet kažem:
Srećan ti put...
Pozzz,Džanki :)
E,Brain-tu se slažemo k'o kapa i ćela!
Britiš humor ljudi ili razumeju-ili ne.K'o masline-ili ih obožavaju ili mrze :))
"Crna Guja","Mućke","Monti Pajton"...sve sami klasici.Ko kaže da ne voli britiš humor,se*e k'o foketina! :))
Valjda tvoji drugovi radije gledaju "Kursadžije" ili "Žikinu dinastiju"-to je nivo na koju današnji klinci otkidaju! :))
poredis kursadzije i zikinu dinastiju???
A takođe volim da gledam "Fast Show"...na svaki skeč umirem od smeha...:D
Pajko-meni to sve ista salata...sorry,nikad se nisam oduševljavala nešto spektakularno njima :))
Brain,k'o da sam te ja rodila!
Ima ukus za dobro! :)
Drago mi je mila gospo...
E,tako..samo nemo' da mi zabrljaš nešto,onda sam nagrabusila-da pokazuju prstom na mene i kažu-eno,ono je Jagodinčeva i Jackina virtuelna mama! :)))
ajde admine zaključavaj više ovo pa da se smorimo.
moze lock i ovako krenuli da se ukrstaju ko u spanskoj seriji..za jos koji post necemo znati ko kome sta dodje
Hah neću:))))
Moram da idem...do sutra, pozdrav!
Pozz,Brain :))
Ae,Pajko,šta si se umusio :))
Nemo' sad da si mrgud :)))
nisam nisam :
nesto se smaram dal da se napijem veceras u lokalnom pub-u ili da kuntam sutra imam naporan dan
Ja sam počela sa likerom-sad,šta da ti predložim? :))))
Kekeke :)))