Након што научиш текст чини, онда треба да се запустиш и да након пар месеци онако рундава одеш код мете, и кад те види тако прерушену и падне у транс, изговориш чини што убедљивији и човек је твој.
Дуже траје али је делотворно!
I to je varijanta koje ću da se držim. Em je tri dana instant brzina u odnosu na ovi alternativnu metodu, em je ista prevelika cena za ma koji cilj! Od seminara ništa! :))
Ljubavni kazes... Ko to spravlja? :)
Meni je najbolja ova metoda- lupis buduceg muza oklagijom po glavi i vencas se sa njim dok je u nesvesti. Uvek upali, pogotovu ako imas vezu u opstini pa ne moras da objasnjavas zasto si dovela onesvescenog verenika u bastenskim kolicima. :))
Hahahahahahaha
Pufno, ti mi se više sviđaš kao organizator! :))
Ta metoda mi je još i najbolja! :)
Ove njegove neke iziskuju puno vremena... To dok poobavljam prođe me volja! :)
PozZ! :)) Možeš da ideš, našla sam novog 'predlagača'!
Након што научиш текст чини, онда треба да се запустиш и да након пар месеци онако рундава одеш код мете, и кад те види тако прерушену и падне у транс, изговориш чини што убедљивији и човек је твој.
Дуже траје али је делотворно!
Ljubavni napitak, Pufno... :)
I to je varijanta koje ću da se držim. Em je tri dana instant brzina u odnosu na ovi alternativnu metodu, em je ista prevelika cena za ma koji cilj! Od seminara ništa! :))
Главно да све буде како треба!
Ljubavni kazes... Ko to spravlja? :)
Meni je najbolja ova metoda- lupis buduceg muza oklagijom po glavi i vencas se sa njim dok je u nesvesti. Uvek upali, pogotovu ako imas vezu u opstini pa ne moras da objasnjavas zasto si dovela onesvescenog verenika u bastenskim kolicima. :))
Може тако мож'и овако!
:)))
Поздрављам вас, отишао сам!
Hahahahahahaha
Pufno, ti mi se više sviđaš kao organizator! :))
Ta metoda mi je još i najbolja! :)
Ove njegove neke iziskuju puno vremena... To dok poobavljam prođe me volja! :)
PozZ! :)) Možeš da ideš, našla sam novog 'predlagača'!
Aj' se bijemo!
Pa to ti kazem, a ovo je 100% pouzdano, samo pazi kako udaras da mu ne ostetis neku dasku u glavi. :)
Pa-pa Urose...
Ma najbolje da i nema dasaka, nego ja da usadim šta treba. ;) :)))
Peki, jes' ti normalan, znaš ti s kim se kačiš?! :)
Ajde, čekam kandidata. Što bi Duck rekao:
"Prvo ću da pijem, pa ću da te bijem, pa ću tako pijan ja po kući da te vijam" :)
oću da me biju!
Pa onda kul, udri ga do zore, samo opet pazi na facu, da je ne ostetis. :)
Peki, hoces sa mnom da se bijes, taman da istresem nervozu na nekome. :))
Jes', greota, još ako je neka manekenska... :)
Eto, sad vas je dvojica pa se udrite! :)
Jeste, sta ce ti Kvazimodo posle. :D
Oblozi oklagiju sundjerom. :D
E, vidiš, pametna si ti!
Jesi se već udala tom metodom ili samo meni 'puniš glavu'? :))
Ma ja sam samo savetnik, isprobavam metode cisto da vidim da l' deluju, pa tek onda savetujem klijente sta da rade. :)
OK! Znači ni ova metoda nije proverena... Eeee, što ste mi od koristi oboje... :))
Proverena, ne moze da zakaze, veruj mi. Samo nadji vezu u opstini, i ako te neko pita ja nisam predlozila nista. :))
Ma kakva veza.. Odnesem kilo vinjaka i Bog da me vidi! :))
Pufna je zajebana mnogo, ona uvek nosi nož sa sobom! ;)