Ko poslednji, jebiga

1. Након што научиш текст чини, онда треба да се запустиш и да након пар месеци онако рундава одеш код мете, и кад те види тако прерушену и падне у транс, изговориш чини што убедљивији и човек је твој.
    Дуже траје али је делотворно!

2. Ljubavni napitak, Pufno... :)

I to je varijanta koje ću da se držim. Em je tri dana instant brzina u odnosu na ovi alternativnu metodu, em je ista prevelika cena za ma koji cilj! Od seminara ništa! :))

3. Главно да све буде како треба!

4. Ljubavni kazes... Ko to spravlja? :)
    Meni je najbolja ova metoda- lupis buduceg muza oklagijom po glavi i vencas se sa njim dok je u nesvesti. Uvek upali, pogotovu ako imas vezu u opstini pa ne moras da objasnjavas zasto si dovela onesvescenog verenika u bastenskim kolicima. :))

5. Може тако мож'и овако!
    :)))
    Поздрављам вас, отишао сам!

6. Hahahahahahaha
    Pufno, ti mi se više sviđaš kao organizator! :))
    Ta metoda mi je još i najbolja! :)
    Ove njegove neke iziskuju puno vremena... To dok poobavljam prođe me volja! :)

PozZ! :)) Možeš da ideš, našla sam novog 'predlagača'!

7. Pa to ti kazem, a ovo je 100% pouzdano, samo pazi kako udaras da mu ne ostetis neku dasku u glavi. :)
    Pa-pa Urose...

8. Ma najbolje da i nema dasaka, nego ja da usadim šta treba. ;) :)))
    Peki, jes' ti normalan, znaš ti s kim se kačiš?! :)

9. Ajde, čekam kandidata. Što bi Duck rekao:

"Prvo ću da pijem, pa ću da te bijem, pa ću tako pijan ja po kući da te vijam" :)

10. oću da me biju!

11. Pa onda kul, udri ga do zore, samo opet pazi na facu, da je ne ostetis. :)
    Peki, hoces sa mnom da se bijes, taman da istresem nervozu na nekome. :))

12. Jes', greota, još ako je neka manekenska... :)

Eto, sad vas je dvojica pa se udrite! :)

13. Jeste, sta ce ti Kvazimodo posle. :D
    Oblozi oklagiju sundjerom. :D

14. E, vidiš, pametna si ti!
    Jesi se već udala tom metodom ili samo meni 'puniš glavu'? :))

15. Ma ja sam samo savetnik, isprobavam metode cisto da vidim da l' deluju, pa tek onda savetujem klijente sta da rade. :)

16. OK! Znači ni ova metoda nije proverena... Eeee, što ste mi od koristi oboje... :))

17. Proverena, ne moze da zakaze, veruj mi. Samo nadji vezu u opstini, i ako te neko pita ja nisam predlozila nista. :))

18. Ma kakva veza.. Odnesem kilo vinjaka i Bog da me vidi! :))

19. Pufna je zajebana mnogo, ona uvek nosi nož sa sobom! ;)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.