Ko poslednji, jebiga

1. Урош
    Ја играм на сажаљење!

Хаххахахахха!

2. Ali nije to makar kakav napitak! Ovaj je opasno funkcionalan...
    Razmišljam da stanem u red ako je svrsishodan i na muški pol! :)

PozZ pajko! :)

3. Хахахахахаххаах

4. Немо! :)))
    jacka па могу толико да урадим да ти поклоним неку количину, чисто да се увериш!

5. Уроше! :))

Е да, ја дошла попијем тинеба!

6. Није још време.

7. Aha, šatro prva tura preko veze, posle da se češkam kad mi treba još. :)
    Mada, od puke radoznalosti mož' bit da i pristanem na kompromis. :)

8. Постоји и она варијанта са бајањем, али то је досадно, морала би да дођеш на семинару у мом кабинету.

9. I u to se razumeš?
    Imaš i neku čarobnu kuglu? :)

10. Немам, то је циганска магија, не разумем се у то :)))

11. O, zdravo Pufno... Pa 'de si ti? :)

12. Evo me. Kako ste narode?

13. Поздрав Пајко и Пуфно, не могу све да испратим, на сто страна куцам :)))

14. Увек се јављао комшијама.

15. Fino smo... :)
    Ako ovaj napitak uspe ima da budem još finije! :)
    Pa o kakvom se onda bajanju radi? Da znam da li da se upustim ili ne... :)

16. Kakav napitak? Za sta sluzi? :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.