U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Након што научиш текст чини, онда треба да се запустиш и да након пар месеци онако рундава одеш код мете, и кад те види тако прерушену и падне у транс, изговориш чини што убедљивији и човек је твој.
Дуже траје али је делотворно!
Ljubavni napitak, Pufno... :)
I to je varijanta koje ću da se držim. Em je tri dana instant brzina u odnosu na ovi alternativnu metodu, em je ista prevelika cena za ma koji cilj! Od seminara ništa! :))
Главно да све буде како треба!
Ljubavni kazes... Ko to spravlja? :)
Meni je najbolja ova metoda- lupis buduceg muza oklagijom po glavi i vencas se sa njim dok je u nesvesti. Uvek upali, pogotovu ako imas vezu u opstini pa ne moras da objasnjavas zasto si dovela onesvescenog verenika u bastenskim kolicima. :))
Може тако мож'и овако!
:)))
Поздрављам вас, отишао сам!
Hahahahahahaha
Pufno, ti mi se više sviđaš kao organizator! :))
Ta metoda mi je još i najbolja! :)
Ove njegove neke iziskuju puno vremena... To dok poobavljam prođe me volja! :)
PozZ! :)) Možeš da ideš, našla sam novog 'predlagača'!
Aj' se bijemo!
Pa to ti kazem, a ovo je 100% pouzdano, samo pazi kako udaras da mu ne ostetis neku dasku u glavi. :)
Pa-pa Urose...
Ma najbolje da i nema dasaka, nego ja da usadim šta treba. ;) :)))
Peki, jes' ti normalan, znaš ti s kim se kačiš?! :)
Ajde, čekam kandidata. Što bi Duck rekao:
"Prvo ću da pijem, pa ću da te bijem, pa ću tako pijan ja po kući da te vijam" :)
oću da me biju!
Pa onda kul, udri ga do zore, samo opet pazi na facu, da je ne ostetis. :)
Peki, hoces sa mnom da se bijes, taman da istresem nervozu na nekome. :))
Jes', greota, još ako je neka manekenska... :)
Eto, sad vas je dvojica pa se udrite! :)
Jeste, sta ce ti Kvazimodo posle. :D
Oblozi oklagiju sundjerom. :D
E, vidiš, pametna si ti!
Jesi se već udala tom metodom ili samo meni 'puniš glavu'? :))
Ma ja sam samo savetnik, isprobavam metode cisto da vidim da l' deluju, pa tek onda savetujem klijente sta da rade. :)
OK! Znači ni ova metoda nije proverena... Eeee, što ste mi od koristi oboje... :))
Proverena, ne moze da zakaze, veruj mi. Samo nadji vezu u opstini, i ako te neko pita ja nisam predlozila nista. :))
Ma kakva veza.. Odnesem kilo vinjaka i Bog da me vidi! :))
Pufna je zajebana mnogo, ona uvek nosi nož sa sobom! ;)