Zez, a noz nosim sa sobom samo kad krenem u setnju. :)
хаха , озбиљно?
Пази , једна моја школска из средње носила нож у школу , јебем га ваљда се плашила да је не нападне неки манијак (а никада је није напао) , и тако једног дана ја сео на одмору поред ње и баш јој се приближио и загрлио и ставио руку на колено па почео да крећем на горе , и неку "швалерску" спику бацио , кад само осетиш да ме нешто лагано боде у стомак , кад оно уперила ми нож у стомак и рекла "ел знаш ти да ја знам такве као што си ти?" ...ја у чуду реко оно ћап довиђења , после сам се ваљао од смеха.....
Cuj nje... Pa donesi meni kilo vinjaka i ja ti nadjem muza i bez oklagije. :D
Ja
Ti?
Zez, a noz nosim sa sobom samo kad krenem u setnju. :)
Da vidim ko ce da me bije lololol
JTU, eto ko ;)
човек је мастер манипулатор ........
хаха , озбиљно?
Пази , једна моја школска из средње носила нож у школу , јебем га ваљда се плашила да је не нападне неки манијак (а никада је није напао) , и тако једног дана ја сео на одмору поред ње и баш јој се приближио и загрлио и ставио руку на колено па почео да крећем на горе , и неку "швалерску" спику бацио , кад само осетиш да ме нешто лагано боде у стомак , кад оно уперила ми нож у стомак и рекла "ел знаш ти да ја знам такве као што си ти?" ...ја у чуду реко оно ћап довиђења , после сам се ваљао од смеха.....
Jao nemoj o njemu, zaključaće i ovu temu!
Aj pričamo o nečem drugom.
Npr. o noževima ili gradskim kupalištima... ;)
Хахаххахахахахахахах
Ja se nisam kupao tri godine! Ni ja ni moja jaja,
vaške na glavu imam ki pirinač!
ПЕглајмо се!
Šutka na Đankija!
Deset!
Devet!
Koren iz 64!
Sedam..!
6
6
6