Ko poslednji, jebiga

1. hahahahahaha u jebo te al sam ispo glup

2. Па мало. :Д
    Ес ен ем, Уроше, хахахха :Д

3. Играј за ес ен ем, стоп ем ес ену!
    :)))

4. e sad moram da pobedim jer sam ispo glup LOCK

5. Ма и тако више нико не користи емесен :Д

6. ne sviđa vam se naslov? :(

7. Добар коментар!
    :)))
    Остављам вас, и нека најмање лош(а) победи!

8. Sviđa al sam ja malo zarasto pa prvo pomislio na gornje šišanje :)

9. хахааххахаах

10. Поздрав Уроше! :)
    Е Џанки, 'де види да саставиш понеку смислену реченицу. :Д

11. :maše kao gladna krava:

12. Немо'леба ти.

13. evo dzanke dobio si prvi bod na konkursu ČESTITAM :)

14. Е сад стварно.

15. На ком бре конкурсу ? :Д

16. konjkurs za naglupši proser

17. Džanki zafali se što sam ti opizdio neki bod jer volem Njukasl ko lebac :D

18. Па ја сам намерно направио тај постер да би се такмичио :)

ЊУКАСЛ !

19. Ја боже сачувај.

20. 3 бода, солидно :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.