pravna pomoc

1. Zdravo forumasi, da li ima neki pravnik da mi razresi jednu dilemu? Zeleo sam preko PIO fonda da povezem radni staz od 32 dana odnosno od 01.08 do 02.09. Zahtev sam podneo 08.09 Dobio sam odgovor da mi se priznaje povezivanje.r s od 08.08. do 02 09 , a da se odbija za period od 01.08 do 07.08. Sada ide ono sto me zanima, obrazlozenje odnosno 1 rec u tom obrazlozenju NAJRANIJE!!
    Jer se svojstvo osiguranika po clanu...moze steci NAJRANIJE 30 dana od dana podnosenja zahteva, Sta u ovom obrazlozenju odredjuje rec NAJRANIJE , jer po meni rec NAJRANIJE oznacava period koji mora proci (30 dana u ovom sl) da bi stekao neka prava, kao sto NAJKASNIJE znaci da NE SME preci taj odredjeni period!!! Da li sam u pravu i ako jesam koja rec odrednica bi bila ispravno napisana .Mislim da bi trebalo napisati :STICE PRAVO DO NAJVISE ... DANA OD DANA PODNOSENJA ZAHTEVA!!!
    HVALA UNAPRED .

2. Umesto što si se registrovao ovde da bi pitao, mogao si lepo da odeš ovde
    http://forum.mojepravo.net/index.php

3. pa da, ali kako bi znao da treba tu da ode da pita da se nije registrovao???

4. Džast faking gugl it JEBE xD
    Ja sam polupravnik pa ne mogu ovo da ti razrešim xD

5. zasto bih to jurio kada ce mi neko samo zalepiti link ovde :D

6. gamby sto te nisam ranije pitao gde da odem,sad moram da se izvinem drugim forumasima sto ih uznemiravam.
    IZVINITE

7. hahahahahhahahahahahhaahahah

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.