nijeSVEjedno.com - omiljeni video

1. Није глупо. Сними.
    Ал као допринос трансферу блама :)

2. ih bre pa montaža...

el glupa ideja, to me zanima?

3. mylyce ti kad me ne bi pokopala ne bi bila živa...:))

4. pa nije...al niko ne bi to emitovao...mozda kopernikus tv u pauzi izmedju one 2 sto dahcu.

5. bre zapata pa ne bi se oni stvarno jebali..kao u filmovima..zamračenje...:))

6. e jebi ga onda !! ahahah ...pa ta erotika ti daje glasove! mora naravno da se sakriju neke stvari..npr ispod cebeta ahahah

7. bre ja sam ozbiljan a vi se sprdate..kasd snimim i dobijem tu cifru da znate da neću da vas zovem na vopsa....

zapiši-zapata, mylyxca, neki sajber nik, za njih nema vopsa....

8. Идеја је глупа таман колико треба. То је реклама бре, мора да се свиди целом вашем комшилуку а не да се пушта на фестивалима.

9. reci Zmia...ciljna grupa bre..klinci koji nikad nisu jebali i klinke koje se plaše trudnoće...pojma nemaju ovi sa marketingom...

za tebe ima vopsa...

10. Хахаха, јеб се :)
    А може и да је пита с којом ће аромом кондом. Па набраја цео шпедитер воћа и укуса, а она каже, брале, може и са укусом буђаве сперме, само ожежи. Може?
    :вади искоришћен кондом иза кревета:
    И онда може да се накалеми тај твој сценарио :)

11. uh tvoja je bolja...i tu nabraja sve ukuse koje imaju ovi nije svejedno sokovi....:)) al koja je to ciljna grupa?

12. i onda sledeća scena ona hrani 4 bebe i viče "nije svejedno"..

4 iz cuga! U sunce ti jebem!

13. jeb ga Culle..dečko bio zagoreo a nisu imali mejbi bejbi..i tako...iz 6 puta brez vađenja 4 bebe..nije nešto....

14. Ljudi , ovo je pobeda , ne znam dal je neko spomenuo u prethodnim postovima , ali ljudi .
    OVO MORATE DA POGLEDATE .
    http://nijesvejedno.com/glasaj/video/id/58/
    Istransferisimo se zajedno

EDIT: Ovo ima 252 glasa , ne znam dal' treba glasaci da se ubiju , mi , koji ovo gledamo i kritikujemo , ili ucesnici "reklame" .

EDIT 2: AKO JOS UVEK NISTE ODGLEDAJTE !!!

15. Proklet bio dan kada je na ove prostore stigla prva kamera.
    Hoću da mi autor koji je otvorio temu vrati 2 sata života, i da mi narednih 5 godina plaća simboličnu nadoknadu za pretrpljeno silovanje ovo malo mozga što mi je ostalo.

16. Какав ужас.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.