Odgovori na pitanja koja nikada niste postavili
  • melkijades

Ovo je informativna tema gde možete saznati razne zanimljive informacije koje vam verovatno u životu neće doneti nikakve koristi. Ali su ipak zanimljive. Krenuću prvi:

• Hugocavez

Да ти ниси заборавио да поставиш питање?

• Dzankee

Квешчн плиз.

• En_Dotter

Одговорићу ти хуго на то.
    Заправо, твоје питање ти даје одгвор. Врло интересантно, али он није поставио питање! Сензационално зар не? Тема узима маха.

Колики је просечан пречник облутка у Шведским фјордовима?

• melkijades

Najstarije živo drvo na svetu ima 9550 godina i nalazi se u Švedskoj.

Slon je jedina kopnena životinja koja nije u stanju da skoči.

Nije moguće kinuti otvorenih očiju.

• En_Dotter

Nije moguće kinuti otvorenih očiju.

Кинуо ја пре неки дан.

ОДГОВОР НА МОЈЕ ПИТАЊЕ МОЛИМ!

• Francky Delevra

Uz umerenu upotrebu sile pri guranju malog prsta u uvo muškarac može da odlaže ejakulaciju.

• Ј

Slon je jedina kopnena životinja koja nije u stanju da skoči.

Е јебига сад матори... Значи, глисте, пужеви и корњаче се убијају од скакања? :)

• En_Dotter

Чек да нађем негде стари Политикин Забавник па да се правим паметан, иако је 99% тога нетачно.

• Francky Delevra

Ovo moje nije netačno i nema u politikinom zabavniku.

• Skočimiš

Е јебига сад матори... Значи, глисте, пужеви и корњаче се убијају од скакања? :)

Gliste, puževi i kornjače nisu kopnene životinje, one nemaju kičmu.

• Ognjetina

ja sam inače i video puža kako skače!

http://www.youtube.com/watch?v=xlTyAwAJXDk

jel nije skocio??? a ?? jel nije??

• Skočimiš

Doboj je opština sa najdugotrajnijom vlasti u Republici Srpskoj - zajahali su 1992. a i dalje su u sjedlu. Njihova tendencija je u opadanju.

• Ognjetina

at Skočimiš:

Zapekli guzovi za fotelju...

• Earthworm Jim

Gliste, puževi i kornjače nisu kopnene životinje, one nemaju kičmu.

Pa nisu samo kičmenjaci kopnene životinje... Možda je slon jedini sisar koji ne može da skoči.

• Hipnos

А свињице? Је л' могу?

• messalina

I meni je poznato da je slon jedina životinja koja ne može da skoči. Možda se radi o tome da nema takvu anatomiju, jednostavno je to za njega neizvodljivo. A ovi ostali su verovatno samo lenji.

• Skroz O'tkačen

Verovali ili ne, poskok ne može da skoči! I kopnena je životinja. I kičmenjak je! Možda se tvrdnja odnosi na kopnene sisare. Ne mogu sada da se setim ni jednog osim slona.

• Earthworm Jim

Sumnjam i da skakavac može da skoči.

• Zmia

хахах о кенгуру да не говоримо. Он се само гиба из струка горе-доле уствари.