Bilo bi dobro da ovo overiš,dobar je predlog http://vukajlija.com/forum/teme/18601 :)
- jNe znam da li je organizovan ili ne, ali svakako je u pitanju spemovanje sajta. Kao privremenu meru zaštite uveo sam da od sada poster može praviti samo autor sa 50 poena od definicija.
ne znam koliko poena su imali ovi koji su napadali, nadam se da ce uspeti ovo ogranicenje
kao sto ste i sami videli neki su pisali da ce da prave nove naloge, pa ce verovatno opet praviti takve postere, nema kraja tome cak i ako nalog bude banovan. mozda bi trebao staviti ban na ip adresuEDIT: evo kako su reseni dupli nalozi na ogameu:
IP Check znači da ćete biti automatski odlogirani iz sigurnosnih razloga ako promijenite vašu IP adresu ili se dva igrača logiraju na isti račun sa različitih IP adresa. Isključivanje IP checka može biti sigurnosni rizik ali i razlog za ban ako ga isključite bez dozvole nadležnih.

Ok, odlično što si stavio ograničenje za postere, aj ga sad turi i za otvaranje tema i postovanje na forumu, omogući im da samo postuju na podforumu/temi pomoć na sajtu ili kako se već zove podforum, mrzi me sada da tražim jer tu mogu da se informišu. Tako će se smanjiti i broj smaračkih tema, onih samoreklamiranja za nagradne igre, spem sajta uopšte.