Prijava

hehehe :)
a nije lako da se pogodi, kazi :)

па сам ја кроз игрицу тражио зграду и закуцавао се у њу да реплицирам онај напад и враћао изнова снимак, и тако сат времена

To je prvo sto uradim u bilo kojem FS kada ga instaliram lololo

1. - 5. Svi nastavci X, zaključno sa terran conflict
6. DeusEx 1
7. Quake 1
8. DukeNukem 1
9. Privateer 3
10. Bad Mojo

Sve završene, osim terran conflict, sada sam na HUB questu.
DeusEx završen tri puta, svaki put išao različito.

au da, bad mojo, to beše ona bubašajbna lolol, one gadosti? koliko dojajna igrica...

Preskačem očigledne stvari tipa Heroji trojka i Ejdž,

http://1.bp.blogspot.com/-nSu3MRGwiwU/TauWzBx39ZI/AAAAAAAAAPA/9jl2r0m6bfY/s1600/freedom_fighters_cover-1.jpg

Po meni najbolji TPS svog vremena i jedna od najpotcenjenijih igara, daleko kompletnija igra od Max Paynea dvojke recimo...

http://c.imagehost.org/0037/mirrors-edge-cover.jpg

Ko ne zna šta je najbolje youtube da mu objasni, koncept je jednostavan nego sam ja kepav da opišem
http://www.youtube.com/watch?v=2N1TJP1cxmo

Baš imam soft spot za ove underdog igričice. U3 endžin u najboljem izdanju, tečno, jednostavno, adrenalin, muzika čoveče MUZIKA ufhhhh,... FENOMELANO. Kultna igra sa (iz nekog razlog) očajnom prođom na tržištu. I dalje ne kapiram šta joj je falilo. Zamera joj se zaplet, koji ide nešto nešto, oni te jure ti skačeš dok piči tuc tuc muzikica, koga bole kurac. FENOMENALNO.

_____

http://noctalis.com/shop/soldout/g_kings_bounty_armored_princess_s.jpg

Ko voli Heroje voli i Kings Bounty. Slatkoooo, konjići, dvarfovi, princeze, levelovanje, awesome

http://i2.listal.com/image/87800/936full-the-chronicles-of-riddick%3A-escape-from-butcher-bay-cover.jpg

Ja imam problem sa nedostatkom fokusa. Čim se u nekoj igri nađe deonica duža od 3-4 minuta gde se ništa ne dešava i gde se smaraš, meni bude dosadno i ja tu igru kompletno prestanem da igram. Česte su igre kod kojih kako se bližiš kraju tačno vidiš trenutak kada su dizajneri izgubili inspiraciju, nivoi počnu da se ponavljaju i jednostavno prestanu da budu vredni igranja pa je tek prva polovina igre reprezentativna (Splinter Cell...ili Tomb Raider?).

U Ridiku toga nema. Svaka deonica je odrađena pažljivo i svaka je vredna igranja. Kroz igru te posebno gura vrhunska gluma (Vin Dizel, Egzibit, ok ova imena definitivno ne idu uz reči "vrhunska gluma" ali verujem da je Vin ovde uradio bolji posao nego u bilo kom svom filmu, mada kad pogledaš, Vin Dizel je sranje glumac, ali ipak ovde je odličan), priča je zanimljiva, ništa spektakularno ali dovoljno siromašno klišeima da drži pažnju sve vreme (a definitivno dovoljno daleko od gejmerskog standarda da ideš u Kyrgiwstan da ukradeš neke papire nekom Shamilu Lakhiyalovu, što je bar meni ogroman buzzkill, fuj jebote).

Takođe Ridik je jedna od onih retkih igara koje su na baš dobrom glasu a da ga kompletnom slikom stvarno zaslužuju. Razlika između Ridika i gomile drugih AAA šutera je što kod njega ništa ne škripi, ni jedan segment igre nije nafilovan na račun drugog, ništa nije odrađeno preko kurca da bi se postigli rokovi za izdavanje. Sve je fenomenalno, od grafike/muzike do glume i dizajna a posebno me gađa to što se vidi dizajnerska pažnja i nadahnuće, volim kada dizajneri rade da ugode sebi a ne debelim američkim bend gikovima ili tržišnim fedovima (Burnout Paradise, ugh). Ovako nešto može da ispadne samo kad je vođa projekta samoproklamovani geek (mislim na Vin Dizela) a ne neki korporativni megaloman... Igra je i rađena jer je Vinu tako došlo, niko nije očekivao da bude tržišno uspešna (film je bio finansijska katastrofa, u stvari šta finansijska, bio je čak i finansijski uspeh koliko je sranje). Igrajte Ridika ako niste

1. Neverwinter Nights
2. KOTOR
3. Obljivion
4. Sacred
5. Half Life
6. Batman Arkham Asylum
7. Portal 2
8. GTA IV
9. Dragon Age Origins
10. Bioshock

1. Deus Ex 1, trenutno igram i najnoviji i prilicno je dobar
2. Gothic
3. Kotor
4. Vampire the masquerade: Bloodlines
5. Portal
6. Half Life
7. Hitman
8. Chronicles of Riddick
9. GTA Vice City i SA
10. Witcher

Ne obazirite se na redosled. I da sam razmisljao o multi i indie igrama ne bih uspeo da spravim listu. Ni ovako nisam mogao kod svake da se opredelim za odredjeni deo, vec citave serijale.

LIMBO, preporučujem, indi mozgalica-avantura, onako, malo kao jeziva i morbidna, nije teška, najbolja zabava u vidu 70mb:)

Dobar je Limbo. Kad krenu pauci sa onim nogama.