O drogama

1. detaljno mi objasni na private

2. Brate, jel može da ja tebi šibnem 50€ vesternom pa ti meni to pošalješ autobusom, ko svi kršteni ljudi što švercuju opijate?

3. Na ovoj temi je neko iz milicije, garantujem. Samo vi odajte informacije... @NotACop...

4. Na lomaču usta vas jebem drogerska! A od tih vaših mađija i hemija gorili bi u punom spektru boja.

5. kizo,sta je s mozgom

6. nienna,odg.
    eddie,odg.

7. ds i pivo zajedno idu super
    ma i vutra s njima
    imas pvt

8. mnoge unistava kombina vutra i alkohol,al mene ne toliko...alkohol dize,vutra susta i prave havariju na taj nacin

9. ahhahahaha a to je najjace...niko mi na vukajliji ne veruje da sam sam popio flasu apsenta i da mi skoro nista nije bilo

10. matori,ja od jedne buksne cesto ne mogu da pricam...ne mogu da spojim misli i recenicu tolika je havarija unutra da sam spolja mrtvak xD

11. EDI KAKAV JE DMT? :D

12. niena nie bilo ozbiljno,do jaja je 2cb

13. Edi, jel droga dolazi iz vana? Sta kad dodje na carinu i te zajebancije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.