O drogama

  1. od dobre prskotine do dobre prsotine

  2. trava je pocela da baca u depru, naravno prskano sranje, domacica je uvek u opticaju, ali ekser mi je tata mata!!!! obozavam rad eksera, obozavam da obozavam tada, probala sam i speed, i koku, i spirale, i jos stosta, ali ekser je ekser... speed me smara sto ne mogu tri dana da jedem, a ni da se jebem, to mi je nuzno pomocno sredstvo, na koksu je seks nikada jaci, ali na ekseru je sve najjace, long live ekser!!!

  3. Valdemare opisi ono molim te!

  4. Imao sam problema da razlučim ko sam, kao da sam bio sastavljen od dvesta miliona nekakvih insekata, svaka moja misao bila je kao neki bubotok, a istovremeno je ceo taj insektarijum lebdeo oko neke svetle kugle koja je bila ni u meni ni bilo gde na svetu, ona je kao bila neko postojanje nezavisno od sveta. I onda su se ti putevi pretvarali u nekakve zlatne žice i žilice koje provode svetleće informacije do kugle, a ja sam se strašno bojao da će se zbog mog neprepoznavanja šta koja žica prenosi pokidati žice i ja ću ostati zaglavljen tu negde između sveta i tog postojanja i samog sebe. Kao da sam lupao negde iznutra u svetiljci, kao noćni insekt. Usrao sam se živ, ali sam s vremena na vreme bio svestan da sedim u svojoj sobi. U stvari možda sam sve vreme bio svestan da sedim, ali kao da je bilo moguće i biti u svetiljci i sedeti na krevetu. Kad sam pokušao da se priberem i da mislim kako mogu biti samo na jednom mestu, nešto me je uznelo do neke biblioteke i video sam dve knjige na jednoj polici, u jednoj je pisalo kako sedim, a u drugoj kako letim, i onda mi je neki neljudski užasan bibliotekar rekao da ja nisam ja, ni ono što piše u tim knjigama o meni, da nisam čak ni jedna od tih knjiga, niti obe, nego da sam ja mesto na kojem te knjige stoje, i da istovremeno može da mi se dešava i više stvari, a da treba da sam zadovoljan što tako jeftino prolazim, samo na dva mesta. Na kraju se pretvorilo u niz nekakvih slika i grotesknih transformacija, mešavina slika i misli, totalno rastrzano, i to je trajalo i trajalo, i onda se sve završilo rečju Supermen. Tu sam valjda otišao skroz u kurac, jer sam prethodno bio i pijan. Probudio sam se kao da me stampedo gazio, trebalo mi je nekoliko dana da se skroz oporavim.

  5. Jbt, gomilu puta sam pročitao ovu Prstovu priču, ali nikada do sada nisam gledao kako biljka izgleda.

    Svake godine, kada sam u selu, naletim na jednu biljku jako sliču tatuli. Čaura, način na koji raste, sve je isto, samo što je semenje kripnije, obično ga ima 4 u jednoj čauri i jako je specifično. Jako šareno i lepo.
    Ali ne znam kako se zove. Svake godine pokupim to semenje gde god ga nađem i planiram da ga posadim, ali nikada nemam vremena.

    Raste pored reke. Zna li neko šta bi moglo da bude?

  6. Povremeno povucem spid, ili ispusim buksnu...Kad si na spidu nema lose ribe a i tesko ce se naci ona koju neces toliko smoriti da na kraju popusti...samo je problem sto ces tesko da trsis....a i mozes popiti bar 5 puta vise nego sto inace mozes

  7. e ja na spidu uopste nemam zelju ni za muvanjem, ni nista, ali zato jebeno ne zaklapam....

  8. Mene sljaka tako da mi se samo radi nest, pa kad mi dosadi densanje i to krenem da muvam....a toliko sam dosadan da uvek pokupim nest :D

  9. Radio sam se travom , jednom horsom i ekserima tu i tamo ALI LJUDI što sam sanjao SAN pre neko veče. Kao odem u neki kafić i da mi ortak neke gljive LUDARE. Bem ti koja psihodelija i halucinacije. Nikad u životu nisam tako nešto video. Sad zbog tog sna moram da probam te pečurke, ako su ko u mom snu onda je vrh.

  10. samo dž! samo dž!samo dž! nikakve droge, samo dž!

  11. bronza ima solidan rad,ali ona sto ima zvezdu na poklopcu.mislim da sad nema takva da se kupi,od ove bronze sto sad prodaju ne moze da se nadrogira.bronza takodje mnogo steti mozgu,treba je uzeti nekoliko puta i bataliti skroz.neki nece da je probaju jer kao to rade samo cigani,tupav stav ali nema veze.kao da ce neko da postane ciganin ako uzme bronzu.kada duvate bronzu prvo se oseti neko prijatno zujanje u usima i onda puf,ete vas u drugom svetu pocinjete da se tripujete.rad je kao da sanjas budan..od trave sam imao halucinacije malo puta,jednom sam utripovao da je od mog ortaka glava ljubicasta,gledam coveka i vidim da ima ljubicastu glavu a jednom dok sam isao ulicom ulica mi se cinila tako mala a ja sam se sebi cinio mnogo veci.bio sam kao nedi dzin.

  12. @Valdemar: Au, jebote. Ja sam oduševljen. :)

  13. Валдемаре, а како си их конзумирао? Сирове, куване, динстане, сушене?

  14. ranije sam duvao povremeno, ali je to izmaklo kontroli (ili bar onome što sam misli da je kontrola...) pa sam duvao svaki dan...to je bilo pre 2 godine... Sad s vremena na vreme se opeglam koksom ili povučem spid...

    Inače probao sam gomilu stvari, kod nas i u inostranstvu pa da krenem sa nabrajanjem:

    trava, ekseri, spid, kokain, trodone, lekovi svih vrsta(lekovi su mama) (najjače što sam uzeo je kodein koji je opijat sličan heroinu i vikodinu), pejotl u Češkoj, pečurke neke

  15. Neki ajforovci, Rusi, su se, netom poslije rata, potrovali muharama i pocrkali u nekoj zabiti na Majevici. U ruskoj vojsci je normalno da se nažderu tih muhara na straži pa da haluciniraju, i došla gospoda u bosansku šumu, naišli na muharu i pocrkali. Kasnije se ustanovilo da su muhare u Rusiji dosta blaže, il' je neka podvrsta il' je hladnija klima pa ne buja toliko taj otrov, ne sjećam se tačno, davno je bilo... Ako neko zna tu priču neka ispriča natenane.

  16. lekovi svih vrsta(lekovi su mama)

    Ako volite kraljevski rad pojedite 5 đonova i popušite fus posle pola sata pa posle nekoliko sati.

  17. @Valdemar: Hm, razmisliću o tome. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.