U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Е па супер онда, нема фрке :)))
Kad u plesu savladaš tehniku i osnovne korake, posle samo ideš po osećaju, to ne može da omane ;)
Не сумњам, ја и кад знам корак, још сам несигуран па не водим партнерку како треба. Уместо патријархално "Де си пошла?!" још она мене поведе :)))
:)) I ja sam tako vodila partnera :))) Nije ni to loše, moderno je ako ništa drugo :))
Hahaha Kakve sam ja tek imala muke sa tim plesom! Taman da sačekam neko vreme da mi trauma splasne, pa ću opet! Treba završiti započeto. :)))
Dobar vecer.
Biće bolje, Mar :))
I tebi, koleginice :)
Ples..?Nikad u zivotu nisam plesao i malo mi je zao zbog toga.
Radim jednu anketu, pa me zanima da li ste vi srecni i ako jeste koliko?
Nisi? Pa, uvek možeš da naučiš ako želiš... :)
A puf, ima li neka skala, kao od 1 do 10 ili...?
Meni je toliko žao da ću da idem na flamenko... jedini partner bi mi bio neki udaljeni lik sa gitarom! :)
Dobar večer. :))
Da, od 1 do 10.
Za anketu:nisam srecan.
Tesko da se mator konj moze nauciti necemu.Flamenko je strasan ples.
Ja recimo 7...
Jezivi, može ko god ima bar malo osećaja za ritam... Je l' strasan ili strašan? :))
Језиви ја сам скоро кренуо запни, нема промашаја!
Пуфно ћао, нисам срећан.
Какав поздрав а?
Trenutno zračim srećom, trenutna temperatura mi je 38 sa 6. Hoću li umreti... A flamenko, da, vrlo strasno...vruće! :)
Mar, neces umreti. :) Bar ne odmah. :D
Zasto, bre, niste srecni!? o.O
Ja sam 70 posto, to je dosta :)
I strasan i strasan :)Sto se tice ritma,tu mozda i nisam los,jer vozim bubanj vec 22 godine.Jednom sam vedzbao sa lepsom polovinom i posle pet minuta su joj i kurje oci progledale koliko sam je puta zgazio.Mislim da bih bio jako smesan,obzirom na trenutnu konstituciju,odnosno 15 kg viska:)
Ako krenem da nabrajam,spontano cemo se naci u nekoj kafani i svi napiti od tuge :)