Aham pa lepo. Engleski znam. Na ples sam išao, rekli mi da sam sasvim prosečan talenat, ja smatrao da sam antitalenat batalio nakon mesec dana, a i bio sam klinac, sve mnogo stariji ljudi bili od mene. Znam da igram samo kad sam pijan, ili makar mislim da znam da igram. Ja sam srećan čoek ne znam koliko na skali, ali aj recimo 80 posto.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Eve me komšinice, nego o čemu se sad priča?
Puf, iste smo onda :))
Malo o plesu, malo o sreći, malo o engleskom i tako, Reme :)
Aham pa lepo. Engleski znam. Na ples sam išao, rekli mi da sam sasvim prosečan talenat, ja smatrao da sam antitalenat batalio nakon mesec dana, a i bio sam klinac, sve mnogo stariji ljudi bili od mene. Znam da igram samo kad sam pijan, ili makar mislim da znam da igram. Ja sam srećan čoek ne znam koliko na skali, ali aj recimo 80 posto.
Srećniji si od mene, ja sam rekla 70 posto :))
Što samo toliko bre? :) Ček da prođe ispitni rok, prećićeš ti mene :)
Što samo toliko bre? :) Ček da prođe ispitni rok, prećićeš ti mene :)
Се сећате ових филмова?Колко је то једно време било популарно братееее http://www.grapheine.com/bombaytv/agence-uk-ee8f960430840218c9d697b93dc069c2.html
Možda, videćemo :)
Nisam u mogućnosti da vidim link llaki, aj prepričaj.
речима се то не може описати :))
ЏАНКИ ИЗ БЕК
Jebitacan film,Laki.Epski izraz lica na kraju.
Hahahahha ovaj klip jebe
Jebi ga laki.
De si džanki?
Upravo videh da imam mnogo jebitačan prosek 66.66
Momci, poz vas, idem... :))
Kako se ovo igra?
Ћао Ивана.
ЕДИТ: Ту сам, дес ти Реметићу ?
Ćao Nezaboravka
Eve me sad ću i ja da kuntam.... Šta ima kod tebe Đanki?
Си још на скијању ?