Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pa koleginice zvuči malo, čudno :s
ali kolega, to zvuči sasvim dobro...
Joj, staviše mi defku u odabrane, ja nisam htela, al' jbg... :) Puf, ti si prva ostavila komentar još letos :)
Nisam ja bibliotekarka, ja sam Englez :))
što nisi htela?
Mene to asocira na vreme Titove vlasti, ne znam sto. o.O
Pa da, znam ja koje defke valjaju! :)))
Dođe mi da uzmem kanap i da ga stavim u džep.
Pa, nisam, ne znam, nije baš za odabrane, što opet ne umanjuje Pufnin sud :)
ma meći u sve džepove Čo, tako treba...
Ту сам
Za odabrane je, e!!! :)
Ako vi tako kažete... :)
ćao Dzanks
Kazem.
Minus,Forg :)
Ивана, погледај коментар мој на насловној дефиницији !
Videla sam, za pečenje :)) Vodim samo one koji su me predložili... :PP Šalim se :) Ima lično da ti spremim, Džanki :)
ТО БРЕ !
Ja 'ocu pivo, ja sam ostavila prvi i presudni komentar! :D
Ја не пијем пиво, ја ћу ракију и вино, и ЏЕК ДЕНИЈЕЛС !
polako s to naručivanje... pustite devojku malo...
EDIT meni jednu pitu sa višnjama :D
И печење офкорс.
Па ја сам јој најбољи сајбер френд :Р