Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne mogu da vas ostavim same ni 10 min... :) Odmah vam nedostajem, eee... :)) Ledeni to, naravno, neće da prizna, a Džanki... ma, on je posebna priča :)
Што ја ?
Шта ја ?
ja ne krijem, zensko drustvo je uvjek zanimljivije...
Ništa ti, idi na čet :)
Нема никог :)
Kako nije... A tek moje društvo... :)) Šalim se :)
Kako nema, ne laži :)
Нема, саћу овде да будем
mada da se ne lazemo plavuse su vise za gledanje.....dosadi mi sovinizam :))
Ne može čovek da te se otarasi... :))
Све су добре бре. Ниједна није за гледање .Д
Samo za gledanje, Ledeni? :(
Гледање, ел се то на леба маже ?
moze i pipanje i tako to....
Може бити :Д
Jao, sad ste me razočarali...
Што ?
ja volim stereotipe....ucis li ti sta ili samo zgubidanis pametna?:)
Ne, Ledeni, ja sam plava i glupa! :)) Je l' ti se sad sviđa stereotip? :)
Итс гетинг кајнд аф боринг араунд хир.
Отишо сам.
Поз Ивана :)
Поз Ледени :)
sad jos vise, krevet mi je spreman ajmo :)....rekoh gore da mi je dosadio sovinizam a i inace sam fiiiin zar ne :)