Gledao sam ga i ja,ali svejedno...Mnogo dobar film je "Oluja veka",po romanu Stivena Kinga.Emitovali su ga jednom na RTS-u iz dva dela,ako to mozes da nadjes,odgledaj (a i reci mi gde si nasao:))
Bukvalan prevod...Storm of the century.Mada,i kad ukucas na srpskom,ima link za skidanje.Pogledaj obavezno,sjajan je film.Traje nekih 4,5 sata,ali drzi paznju u svakom trenutku.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jebitacan film.
Kad ne znam sta cu,odgledam Gampa,to ti je moj predlog.
Гледо сам једно дваес пута :/
Gledao sam ga i ja,ali svejedno...Mnogo dobar film je "Oluja veka",po romanu Stivena Kinga.Emitovali su ga jednom na RTS-u iz dva dela,ako to mozes da nadjes,odgledaj (a i reci mi gde si nasao:))
То нисам гледо.
Како се зове на енглеском ?
E,to bih i ja voleo da znam,propustio sam naslov kad je emitovan.Videcu sad da izguglam nesto.
Ај
Још пола сата па ћу да бацам петарде!
Ја нећу ЏД
Кеш, кеш, ХХЛ.
Bukvalan prevod...Storm of the century.Mada,i kad ukucas na srpskom,ima link za skidanje.Pogledaj obavezno,sjajan je film.Traje nekih 4,5 sata,ali drzi paznju u svakom trenutku.
У јебо те, ај саћу вим.
Јеби га. Ај бацићу коју и за тебе, не брини.
За мене удовицу :Д
Ево одвојио сам једну топовску за тебе ;Д
TO!
Рокнуо сам је за тебе Џанки! Дошао да се похвалим ;Д
То краљу ! Јел пукла лепо а ?
Јашта! Е срећна ти Нова година брате :)
Срећна Нова такође, да јебеш нешто :)
Džanks, zabušavaš ti, zabušavaš... :))