Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Aj sad lok!
Jes' tek što nije :)
Slavko, lepo sam ti rekla da neće to još :))
Nikad ni u čemu da pobedim :(
A šta znamo,FMN..možda im se "omakne",pa lokuju. :)))
Mentalni kosmodisk :)
E,vi'š,Jezz-to bi mogao da definišeš :)))
Poklanjam autorska prava,inspiracija mi je na -5.
Meni je Enspiracija u minusu već nedeljama.. :/
Što za defke,što za rad,što za crtanje..piii ! :P
Slavko, nastavi ti da se trudiš :)) Možda im se i omakne :))
Definiši, Jez, tvoja je ideja :)
Baš smo nešto upuvani.. :)
правила су глупа , модератор бира ко ће да победи ...... и то оно "hand pick" (то је само зато што нисам победио месецима , шшшшш) промените правила , врло јасно , хиљадити пост , и бројевима , 1000 , побеђује па да га јебем!!! постове после хиљадитог бришите и лоцк!
Laki, otkad si ti tako strog? :)
Laki,ko nam te nasekirao? :))
Mozda definisem neki drugi dan.Sto se tice igre,ni ja nikako da pobedim u ovoj,a u ovoj sam sampion (a,slicna pravila).
http://www.youtube.com/watch?v=hKGW6_uhE0k
Jeee,otkad je ovo... :))
Što se meni nešto spava... Samo zevam :)
Ja sam,poslovično,gladna... :)
Al' večeras moram da se obuzdaaam! :))
Odoh da radim malo,uzivajte,pozdravljam vas.
Pa, jedi, Gogo, šta fali... :))
Edit: Poz, Jezivi!