Domaća kinematografija

1. Сад имамо интернет. А у ери пре интернета?

2. Па, имамо интернет, али већина људи не скида филмове с интернета. Или кад скида, скида Аватар и 2012.

На медијима се форсира углавном Холивуд, и то оно што је крајњи мејнстрим.

3. Сад имамо интернет. А у ери пре интернета?

A u eri pre pojave filma?

4. Па, имамо интернет, али већина људи не скида филмове с интернета. Или кад скида, скида Аватар и 2012.

На медијима се форсира углавном Холивуд, и то оно што је крајњи мејнстрим.

Dobro, ovo je tačno. :) Ali većina glasa za Tomu.

5. А што се тиче наших глумаца, некако се, или се бар мени чини, толико труде да "одглуме" да то делује апсолутно неприродно...

6. A u eri pre pojave filma?

Театар :))

7. Замислите, ускоро домаћа варијанта The Expendables, са целом треш екипом, Вук Костић, Милша, Михићка, Луткић...

8. Lutkić kao Jason Statham. Mislim, trećina Stathama. :)

9. To bi bila vrhčina filmčina poput Četvrtog čoveka.

10. Е, а ја мислим да би могао да се сними врх филм са домаћим натуршчицима који личе на људе неке друге расе...
    Има много наших жена које личе на мексиканке (да играју мексиканке), или на индијанке, мушкарци на мексиканце, циге да буду индуси или црнци, има и оних који имају косе очи за азијате, природне плавуше да буду швеђанке итд...

А радња није ни толико битна, нешто онако мегаломански... :)

11. Обавезно у неком напуштеном хангару, са све маглом.

12. "Holivud je sranje" je generalizacija, a ja mrzim generalizacije.
    2012 je sranje.
    Domaća kinematografija je jadna. Naročito "komedije". Naročito one "kultne komedije" iz 70-ih, 80-ih, 90-ih i ranih 2000-ih (Kengur, Munje...). A najjadni su domaći tzv. "autorski filmovi", "evropski filmovi" bedni "art filmovi".

Živeo visoki budžet! Živeo Holivud! Neću film, hoću movie!

13. Avatar je genijalan.

lololo

14. Ко је ова тролчина?

15. Кенгур јесте говно од филма. Али је у поређењу с Аватаром суво злато. :)

16. Kengur jeste govno, ali mi je to jedan od najmilijih filmova, jer ima toliko izraza koje sam pokupio... Mislim da znam 70% teksta napamet :)

17. Ljudi koji poriču realnost da Avatar ima originalnu (i zanimljivu) priču, i da je revolucionaran po pitanju 3D tehnike - BI TREBALO DA PRESTANU DA TO RADE!
    Ali tema nije Avatar, ne?
    Kad pomislim kako se snimaju filmovi u Americi, a na šta liče ovde, shvatiš koliko je Srbija nerazvijena. Za Avatar su angažovali paleoetnologa da razvije jezik Na'vi i njihove običaje. Angažovali su biologe da razviju što realističnije modele životinja i biljaka... ČOVEČE.

18. Ljudi koji poriču realnost da Avatar ima originalnu (i zanimljivu) priču, i da je revolucionaran po pitanju 3D tehnike - BI TREBALO DA PRESTANU DA TO RADE!

Ахахахаахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!!

19. Немам ништа да додам, Хипнос је све рекла. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.