Call of Duty

1. a i onaj šepard usta ga jebem...šta je morao da ubije ghosta i roacha semku li mu ja njegovu...

2. Šeparde pederu okoreli...

3. Meni je Prajs najveći baja. Odmah posle njega Reznov.

4. a prajs arči! od normandije do avganistana. pokriva čovek 60 godina ratnih sukoba.

5. A šta mislite o Mudiju iz keca? :)

6. mudi je kralj. podseća me na onog lika iz 'spasavanja redova rajana' što je isto narednik valjda.

7. Mudi i Prajs su najjači...

8. Ljudi dal je moguce da niko ne voli Viktora Reznova!!!

9. kako da ne volim reznova kad mu glas daje geri oldman! a u black ops se isto pojavljuje. reznov nabija na zastavu sssr!

10. A je li aktivno diskutujete , a niste zvali , a picke :)

11. http://loyalkng.com/wp-content/uploads/2008/12/cod-price-sergeant-reznov-2.jpg
    Objasnili , mada sam vise voleo Reznova u World at War-u , ovo u Black Opsu je dobro odradjeno po pitanju price , ali nisu morali da izlazu Reznova tolko .

12. meni je priča najbitnija u igrici, nisam neki gejmer. a priča u black ops je savršena. voziš se u limuzini s mcnammarom, ćaskaš s kenedijem...a pritom ti ispran mozak.

13. ... Ali ovo sa iluzijom Reznova je apsolutna pobeda , priznaj :DDD

14. posle igraš igricu još jednom čisto da vidiš gde ga sve ima... u stvari nema.

15. Znaci, ovako: Prajs, Reznov, Ingram, Soup i Mudi, pet meni omiljenih likova. :) A za Blek Ops sam cuo da razbija, a i video sam poneki klip, super mi je. :) Sta mislite, kakav ce biti MW3?

16. Steta sto je meni kompjuter zabadao kod nekih dobrih delova (mada nije ih bilo puno , hvala Bogu) pa sam morao da gledam na YouTubeu . Inace bih igru preporucio svakome . Sadrzi sve sto treba : odlicnu pricu (americki napumpanu , ali i dalje dobru) , zanimljivu i izazovnu akciju , a da napomenem i dobru grafiku . E sad , ako hocete da vam perfektno radi , da budete sigurni i da se ne cimate , kupite original .

17. Sta mislite, kakav ce biti MW3?

Ocekujem jebacki :D Od COD-a se uvek moze ocekivati fantasticna prica .

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.