Ко последњи, сиса палац (91)

1. I Nezaboravka da pobediš Janka :) Ivanaaa do pobedee. :)

2. Hoću! :)
    Pa, i nije toliko, verovao ili ne, učili mi iz psihologije...

3. То је презајебана ствар.

4. Ih, nije toliko, što?

5. Јесте како није

6. Pa, dobro, zavisi koliko se udubiš u materiju...

7. И шта си научила из психологије ?

8. Dosta toga... Al' kasno je sad za te priče... :)

9. Да га јебем сад.

10. Pa, ajde, pitaj šta te zanima iz psihologije...

11. Јел можеш да опишеш мене на пример ?

Особине итд.

12. Ih, za to ne treba neko posebno poznavanje psihologije... :)) Šalim se... Pa, mogu jedino da ti kažem kakav utisak ostavljaš... Ne poznajem te dobro, a ni uživo...

13. Imam utisak da si uvek za neku akciju, ne drži te mesto, što rekli... Brzo pišeš i odgovaraš, znači da brzo misliš, oštrouman si... Mislim da si u fazonu 'hoću sad i hoću sve', što je opet normalno za tvoje godine... Raspoložen za druženje, zezanje i imaš velikih izgleda da budeš još uspešniji kod devojka :)) Je l' bar nešto istina? :)

14. hoću sad i hoću sve'

Само ово не, иначе све погађаш :)

15. :) Dobro, možda sam tu omašila... malo ;) Šalim se :) Vidiš da nisam loša... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.