Romantika

1. kompromis oko pronalaženja voljenog bića

lemi, tebe je usralo što se tiče pronalaženja kol'ko sam shvatio....retki su slučajevi. kompromis ili rukoblud. ljubav je samo reč...i pošto sam počeo da citiram šansonjere...jebem li ga...

2. L@ki

Шта је то романтика? Ел то оно кад прво пљунеш на киту па јој забијеш у рч , а не на суво?

Јеби га, ОБЈАСНИЈО!

3. љубав то је, кад се двоје воле

4. "Заљубљивање" је много тешка и озбиљна реч.Не знам како је ви схватате али по мени то је реткост, не можеш се на сваких месец дана заљубљивати и одљубљивати , курац мало..

на пример , (ово је блам ал нема везе) ја сам се летос , па не могу да кажем заљубио али гајио осећања према једној кучци и КУРВИ!Јебала се са пола града али је пробудила неки јебени осећај у мени , једном замало да је јебем ал ништа , и било ми је жао кад се вратила у Француску , и био сам тужан и смушен и У КУРАЦ!!!Али као што се касније испоставило , то је заиста била само једна обична курветина коју нисам јебо а да ме човек пита зашто ми је уопште пало на памет да мислим о њој , сад не бих знао да му одговорим ................................................. И шта сам сад који курац написао и зашто!!!!?!?!?!

5. ljubav je samo reč...

Meni se više čini da je ljubav rč, al' dobro :)

6. joj zapata, prošla sam ja i sito i rešeto... sad mi je teško da poverujem da je ovaj čovek stvaran...

7. Немој се нервираш Лаки, та дропља не би могла да издржи твој АРЧ, тако да би ти рикнула на курцу, па би те апсили због убиства, боље овако.

8. на пример , (ово је блам ал нема везе) ја сам се летос , па не могу да кажем заљубио али гајио осећања према једној кучци и КУРВИ!Јебала се са пола града али је пробудила неки јебени осећај у мени , једном замало да је јебем ал ништа , и било ми је жао кад се вратила у Француску , и био сам тужан и смушен и У КУРАЦ!!!Али као што се касније испоставило , то је заиста била само једна обична курветина коју нисам јебо а да ме човек пита зашто ми је уопште пало на памет да мислим о њој , сад не бих знао да му одговорим ................................................. И шта сам сад који курац написао и зашто!!!!?!?!?!

Аwww... Лаки нам се заљубио. :))

Тако је то кад се Лаки заљуби. ТО ЈЕ ТА РОМАНТИКА! КУРВА! КУРВЕТИНА! КУЧКА! xD

9. zato sam ja za to da živimo ko u prvobitnoj ljudskoj zajednici...samo razmnožavanje. kakva osećanja kad treba da lovim mamute. imamo vremena na pretek zato i razmišljamo i patimo. a i ako ti je neko konkurencija cepneš ga motkom. i žensku isto cepneš motkom pa u pećinu.

10. laki budi srećan, ako je takva, mogao si neku boleštinu da fasuješ!

11. Ја сам чуо да се те Францускиње растурају од сифе.

12. Biti iskren, prema sebi i prema drugima... Džaba sve strategije, igre tipa 'ako mu se prva javi, znači to i to, ako mi se prvi javi, bla, bla...' Ne vredi, vidi se po pogledu, osmehu, govoru tela, sve nas odaje kad smo zaljubljeni i neke stvari se jednostavno osete, nema potrebe ni da ih kažeš... Možda naša iskrena emocija neće biti uzvraćena, jednom, dvaput, triput... al' verujem da nekad hoće, jer nikada nećemo zaista biti srećni ako lažemo sebe, a samim tim i druge. Ako radiš onako kako misliš da treba u datom trenutku, čak i da patiš posle, bićeš srećan, jer si bar poslušao sebe...

13. Biti iskren, prema sebi i prema drugima

bio sam ja iskren, otvoren i posvećen. ništa ti to ne pali ako je s druge strane sam lucifer. usta li je jebem život mi je skratila...

14. Zapta, nemoj da se ljutiš, al' sam si kriv. Niko te nije terao u propast. Ne vredi ti da nju pljuješ i mrziš, samo se truješ bespotrebno.

15. Лаки нам се заљубио. :))

хахах , далеко било .......... није ипак то било то ,а и било би баш чудно да јесте ..... мислим да има и неки филм на ту тематику , баја се заљуби у курву ,,,,,али ја нисам ....

16. Zapata dominira ovom temom.

17. aa boli me uvo, mrmune...odavno se ne cimam.

18. čak i da patiš posle, bićeš srećan, jer si bar poslušao sebe...

Pa, baš i nećeš, al' dobro...

19. Zapata, nije ni ravnodušnost rešenje, naprotiv...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.