Da li ćete tući svoju decu?

1. Ako ga ne prebiješ nijednom do 18. godine, prebiće on tebe.

а ово је најретардираније лоло

2. нећу ја, ћале ће да бије и мене и њега

3. Sad kažem da neću nikad, ali opet, nikad ne reci nikad.
    Znam samo da je šamar najgori i najponižavajući vid batina, pogotovo ako je s očeve strane. Ja to svom nikada neću oprostiti, smatram da vređa ponos. I mislim da nikada ne bih imala srca da bijem žensko dete.

4. To za šamar si u pravu. U sudskoj praksi šamar ima veću težinu od npr. pesnice u nos, pošto šamar nema samo za cilj nanošenje telesnog bola, već i ponižavanje nekog.

5. Da, ali isključivo po guzi, nikad po glavi.

6. Već sam napomenuo u nekom ranijem postu na drugoj temi da je mene mama tukla s onim sranjem za mlaćenje tepiha. Ispao sam relativno normalan.

7. Već sam napomenuo u nekom ranijem postu na drugoj temi da je mene mama tukla s onim sranjem za mlaćenje tepiha. Ispao sam relativno normalan.

E da si samo tu. :)

http://vukajlija.com/pikacui/599621#comment_2227345

Čak si i ovde pominjao. :)

8. Posledice su vidljive...

9. Мене ћале никад није туко, нећу ни ја моју децу. Али пошто ме је кева сахрањивала од батина, ту улогу батињања ћу препустити жени. Ако се икад оженим.

ЕДИТ : А и студирам педагогију, тако да...не иде јеби га :)

10. proviron

To za šamar si u pravu. U sudskoj praksi šamar ima veću težinu od npr. pesnice u nos, pošto šamar nema samo za cilj nanošenje telesnog bola, već i ponižavanje nekog.

Nekako je gadno, nisko, siledžijski.

11. Šamar gubi tu hjumilijejting dimenziju kad je po dupetu ženske osobe i to u žaru borbe. To je kao neki amandman ili šta već.

12. Da li ćete tući svoju decu?

Neću. Glupo je da biješ nekoga ko uskoro puni 20 godina...

13. Jok i neću... Zamisli kad nekoga deset godina pokušavaš da izmamiš iz rupe, milom ili silom, a on neće da izađe pa neće. Jooooj, samo da mi padne šaka....
    Naravno, šalim se.

14. Valdemar
    Zamisli kad nekoga deset godina pokušavaš da izmamiš iz rupe, milom ili silom, a on neće da izađe pa neće. Jooooj, samo da mi padne šaka....

Khm-hm! Ovo k'o Pahomije da pisao!

15. Neverujem da ću ih tući, mada ipak štajaznam... ako situacija bude zahtevala onda ću ih lešiti ko volove. Mene naprimer ćale nikad nije udario, on kao pojava je bio takav autoritet da nisam smeo ni da pomislim da napravim neko sranje. Jednostavno sam znao da sam mrtav čovek ako uradim nešto čime bih zaslužio batine, molim boga da ću i ja takav biti. A keva me par puta tukla mada to okači mačku o rep, ona šatro bije a ja zevam bukvalno. Samo će mi biti OGROMAN problem ako budem imao žensko dete... tu već ne znam šta raditi kad zasluži batine... zato što bi pre ruku odseko nego je digao na žensko...

16. Da, kada baš zagovnaju nešto.

17. što se mora nije teško

18. Po guzici naravno, roditeljski. Smatram da "idi u svoju sobu i rasmisli sta si uradio" nema nikakav kaznenu vrednost.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.